Featured Video Play Icon

VIDEO/Dalić: Moji igrači nisu normalni! Uživajte hrvatski branitelji, zaslužili ste to kao i naši navijači!

Vrijeme:59 sec

 

Hrvatska i Brazil odigrali su dramatičnu utakmicu četvrtfinala Svjetskog prvenstva. Opet vatreni nisu mogli bez drame. Nakon 90 minuta bilo je 0-0, Hrvatska je igrala zrelo i kreirala šanse.

U vrlo izjednačenoj utakmici, bez izrazitih prilika, Hrvatska je igrala potpuno ravnopravnu utakmicu s Brazilcima. Pred 45.000 gledatelja izborili su produžetke i nakon gola Petkovića za 1:1 došli do lutrije jedanaesteraca, tamo smo se pokazali pravim majstorima i prošli dalje.

Odmah nakon utakmice stigla je i prva reakcija izbornika Zlatka Dalića:

– Ovo nam treba, ovo je Hrvatska! Rekao sam nikada nas ne podcijenite, ponos, vjera i domoljublje. Ovo je pobjeda nove Hrvatske, svi su dali svoj maksimum, veliki pozdrav mojim ‘prijateljima’ koji pišu da to nije Hrvatska, evo sada ste vidjeli. Uživajte hrvatski branitelji, zaslužili ste to kao i naši navijači! Moji igrači nisu normalni! Hvala i onim igračima koji ne igraju, ali su ovdje i daju svoj doprinos.Mi smo zemlja s oko tri i nešto milijuna stanovnika, a drugi put smo pod mojim vodstvo u polufinalu, ponosan sam – rekao je ponosni i presretni izbornik Zlatko Dalić.


Sport football/https://www.youtube.com/
Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)