VIDEO/Detalji krvave noći u Zagrebu: Čovjek se vraćao s posla, a onda su ga pretukli

Vrijeme:1 min, 46 sec

 

Napadači su još uvijek u bijegu te policija moli građane i svjedoke da im dostave sve relevantne činjenice i dokaze koji bi mogli rasvijetliti ovaj događaj. Policija je zaštitila područje na kojem je došlo do napada te slijedi policijski očevid. Kako neslužbeno doznajemo, do sukoba je došlo zbog parkirnog mjesta.

U subotu oko 4 sata ujutro u  ulici Marijane Radev u zagrebačkom kvartu Prečko dvojica mladića fizički su napala starijeg čovjeka, opljačkala ga te mu bejzbolskom palicom uništili automobil. Stariji muškarac zadobio je tjelesne ozljede te je hospitaliziran. Policija je na lice mjesta stigla oko 4 sata i 20 minuta, a čim su dvojica nasilnika vidjeli rotacijsko svjetlo dali su se u bijeg.

 

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, stariji čovjek vraćao se iz noćne smjene oko 4 sata ujutro, a policija pokušava dokučiti jesu li se napadači i žrtva poznavali od prije te je li riječ o nekoj vrsti sačekuše ili sporadično obijesnom incidentu.

Napadači su još uvijek u bijegu te policija moli građane i svjedoke da im dostave sve relevantne činjenice i dokaze koji bi mogli rasvijetliti ovaj događaj.

Policija je zaštitila područje na kojem je došlo do napada te slijedi policijski očevid. Kako neslužbeno doznajemo, do sukoba je došlo zbog parkirnog mjesta. 

“Vidno agresivni, a možda i pijani i drogirani mladići počeli su urlati na čovjeka. Došlo je do verbalne prepirke, a nakon čega su izašli iz vozila i bejzbol palicom mu razbili stakla i tukli ga šakama u glavu. Čovjek je nepomično ostao ležati krvave glave, a oni su i dalje bili agresivni. Napadnuti muškarac jedva je ustao i pokušao pomaknutu automobil, u polusvijesti je udario u nekoliko drugih vozila i dobacio mladićima da idu doma, a nakon toga su ga opet odlučili napasti šakama i palicom”, kazala je za Večernji list svjedokinja napada.

Napadnuti muškarac zazivao je pomoć do dolaska policije govoreći: “Opljačkali su me, sve su mi uzeli, uništili su me…”. Napadači iz sivog automobila ostavili su vozilo otključano, a na njemu ima tragova krvi ali i ostalog dokaznog materijala.

Vecernji.hr/ https://www.vecernji.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)