Podravski grad kafićima zabranio puštanje ‘cajki’: ‘Dopušta se samo primjerena glazba’

Vrijeme:1 min, 8 sec

Nije poznato tko će kontrolirati izvođenje primjerene glazbe i jesu li predviđene i kazne za one koji se toga neće pridržavati. Gradske vlasti Đurđevca donijele su odluku o zabrani izvođenja i reproduciranja cajki u ugostiteljskim objektima i na terasama, piše Danica.hr

Odluka vrijedi idući vikend u središtu grada, dakle od petka do nedjelje, za vrijeme održavanja poznate turističke manifestacije Picokijade u Đurđevcu.

– Obavještavaju se ugostitelji koji su u cijelosti podmirili svoje obveze prema Gradu Đurđevcu, a koji su iskazali interes za produljenje radnoga vremena za vrijeme trajanja Picokijade, da je Grad Đurđevac donio odluku o određivanju drukčijeg radnog vremena restoranima i barovima na području grada.

Ður?evac: Grupa Vatra nastupila na Picokijadi | Autor : Damir Spehar/PIXSELL

 

 Kulturna pucka manifestacija Picokijada okuplja brojne glazbene zvijezde. Drugu vecer publika se sjajno zabavila uz rock sastav Vatra i pjevaca Ivana Decaka. rPhoto:Damir Spehar/PIXSELL

Od 24. lipnja do 26. lipnja ugostitelji mogu raditi od 0,00 do 24,00 sata. Radno vrijeme odnosi se i na terase postavljene uz ugostiteljske objekte, kao i na šatore postavljene na javnim površinama.

– U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu sv. Jurja i Starogradskoj ulici u Đurđevcu može se izvoditi samo primjerena tradicijska zabavna glazba – toji u odluci gradskih vlasti.

Nije pak poznato tko će kontrolirati izvođenje primjerene glazbe i jesu li predviđene i kazne za one koji se toga neće pridržavati.

 

https://www.vecernji.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)