Featured Video Play Icon

DIRLJIVO… Nessie je 40 dana čekala vlasnika da se vrati u Buču. Njihov ponovni susret izmamit će vam suze na oči

Vrijeme:1 min, 19 sec

 

Nitko ne zna što je Nessi sve doživjela u gradu otkako je ostala sama, no to sasvim sigurno nije bilo lijepo

Nema veće sreće od one koju osjeća pas kad se vrati svojem skrbniku nakon što su neko vrijeme bili razdvojeni. Osjetio ju je pas iz ukrajinske Buče, gradu koji je postao sinonim brutalnosti ruske agresije, koji je slatom okolnosti bio odvojen od svojeg vlasnika. Činilo se da se neće ponovno susresti, s obzirom na strahote koje su se u tom gradu dogodile. No, čudo se ipak dogodilo: ona je preživjela, kao i on. I opet su zajedno.

Naime, kujica Nessi pronađena je u ukrajinskoj Buči nakon oslobođenja. Bezglavo je lutala ulicama, a kad je vidjela vojnike, rado im je prišla. Nesretna se ljubimica odvojila od svojeg vlasnika nekoliko tjedana prije. Od tada je bila sama. Vojnici su se odmah dali u potragu za njenim vlasnikom, javili mu da je njegova ljubimica živa i zdrava i dogovorili ponovni susret.

Nitko ne zna što je Nessi sve doživjela u gradu otkako je ostala sama, no to sasvim sigurno nije bilo lijepo. No, s obzirom na to da se vratila svojem čovjeku, sve ružno je sada iza nje.

Njihov susret bio je dirljiv i mnogi su komentirali kako je to jedna od rijetkih lijepih priča iz Ukrajine koje do svih nas dolaze ovih dana.

Jutarnji list/https://www.jutarnji.hr/Hrvatsko nebo 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)