Rukometni All-Star danas u Mostaru: Stižu Karačić, Marić, Šego…

Vrijeme:1 min, 14 sec

Mostar će danas od 17 sati ugostiti prvi Rukometni All-Star spektakl na kojem su svoj dolazak potvrdila gotovo sva velika rukometna imena koja su u prošlosti branila boje kluba.

Igor Karačić, Marino Marić, Marin Šego, Filip Vistorop, Marijan Marić, Fahrudin Melić, Darko Martinović, Bernard Mandarić i brojna druga imena danas će međusobno odmjeriti snage u dvorani na Bijelom Brijegu.

Četiri ekipe, četiri generacije, će kroz polufinale tražiti put u finale. Utakmice će se igrati u skraćenom formatu, 2×10 minuta, a raspored je sljedeći:

17:00 HMRK Zrinjski Mostar – SportPlus All-Stars (predvođeni Igorom Karačićem)
17:40 Katarina All-Stars (predvođeni Darkom Martinovićem) – GP Barbarić All-Stars (predvođeni Bernardom Mandarićem)

Finale će biti na rasporedu u 18:30. Ulaznice se danas do 12 sati mogu nabaviti po cijeni od 10 KM u Caffe barovima Mliječni i Monte Carlo te od 15:30 na ulazu u dvoranu na Bijelom Brijegu. Posjetitelje očekuje i bogata tombola u kojoj mogu osvojiti dresove današnjih aktera te slikanje s igračima.

Za sve one koji nisu u mogućnosti prisustvovati događaju, omogućen je i prijenos uživo putem YouTube-a na linku:

 

 https://www.youtube.com/watch?v=Zm2s7gWKjhY&ab_channel=DSProduction

Sav prihod od utakmice ide u svrhu promocije rukometa u gradu Mostaru te jačanju HMRK Zrinjski Mostar. Organizatori se zahvaljuju svim medijima, akterima i sponzorima koji su omogućili održavanje ovakvog događaja u našem gradu.

 

https://rtv-hb.com/Hrvatsko nebo