Mile Prpa: Spremni za žig Zvijeri ili pečat Božji? 

Vrijeme:3 min, 14 sec

 

 

 

U Hrvatskoj, po pitanju procijepljena pučanstva, sve više naliči na rašomon u kojem se ne zna ni tko pije, ni tko plaća. Potom, smušena vlast, ne zna ni što je dobro, a ni što je loše u tim cijepljenjima pa poteže za prisilom.

To neodoljivo podsjeća na biblijsku Apokalipsu sv. Ivana apostola, jednostavnim jezikom ukratko rečeno – tko ne prihvati žig Zvjeri na čelu i pečat na ruci, neće moći trgovati, ni prodavati.

Ili prevedeno na suvremeno vrijeme — Svi koji neće htjeti primiti „mikročip“, ne u doslovnom smislu riječi (Žig Zvjeri) na čelo i na desnu ruku ostat će bez osnovnih ljudskih prava. … i — . „i bit će ubijani poradi Krista“

Ako se tko klanja Zvijeri i liku njezinu te prima žig na čelo svoje ili na ruku svoju, bit će povlašteni.

Ta biblijska proročanstva potekla su iz usta sv. Ivana apostola prije dvije tisuće godina. Uvijek je bilo zagonetno, dvadeset stoljeća nije se moglo shvatiti od tadašnjeg kršćanskog puka i vjerskih proroka i bibliografski znalaca, učenih svećenika, biskupa pa sve do Pape, nije moglo shvatiti o čemu se radi.

Dvadeset prvo stoljeće, u samom početku nije slutilo na dobro, i evo zlokobe stiže ubrzo na vrata – u (Anno Domini) u 2020. i 2021. godini. Više nisu potrebni ni bibliografi, ni bibliofili da to razjasne, jer je sve postalo kristalno jasno iole učenom čovjeku da je riječ o modelu kontrole cjelokupnog pučanstva u svijetu. U tom procesu, El Dorado doživjele su farmaceutske tvrtke, jer su tu „svetu vodicu“ vrlo uspješno i preskupo prodavali nikada detaljno obrazloženo od čega se sastoji to što se daje injekcijama , ne stotinama, nego milijardama ljudi po cijelom svijetu. Uzalud Vam trud pjevači.

U javnosti je kriva dijagnoza servirana. Pjevate gostu koja vam nosi smrt.

Europa, ili Europska Unija, već duboko je zagazila u antikršćanstvo. To mogu potvrditi brojne činjenice poput požara crkve Notre Dame, najpoznatija crkva u Francuskoj, ali nitko ne želi dati u javnost tko je potpalio tu crkvu, ali i brojne druge crkve koje u žaru plamena gore kao baklje diljem Francuske i drugih kršćanskih država. O tome se uvijek šuti, Ista je stvar što Hrvatska ne dopušta, da iziđe u javnost tko je nacrtao ogromnu svastiku na Hajdukovom igralištu. Iako to grad Split jako dobro zna čije je to maslo, ali se prešućuje. Sve s ciljem da se Hrvatska prikaže kao fašistička države. Da je tko, ne daj Bože napisao ZDS, digla bi se policija cijele Hrvatske, dok ga ne ulovi . To bi cijeli svijet znao.

Europa duboko pada u svoju duhovnu provaliju. Prvi element koji na to ukazuje je činjenica da države skrivaju istinu, prešućuju od javnosti napade na duhovne vrijednosti. Cijela europska kultura kroz dvije tisuće godina temeljila se na kršćanstvu, a sada ga razara odriče se od njega, i prebacuje se na sotonsku ideologiju, a Boga više ne prizna. Nadvit će se nad Europom crni mračni oblak tmine i spustit će se na njene narode i gradove

Nikakav lijek ne može izliječiti svjetsko ljudstvo. Idu jedan za drugim novi i novi valovi corone , svaki jači i opasniji. To je djelo Sotone i njegovih šegrta na zemlji globalista.

Sve što dolazi od Sotone, može se izliječiti samo ako se predaje Bogu, koji je gospodar svega., U pojedinim gradovima po svijetu upravo hrvatski mladići i djevojke organiziraju molitvene skupine na trgovima ili drugim prikladnim mjestima, njima se priklanjaju mladići i djevojke matičnog naroda među njima prednjače Nijemci, i drugi europski narodi i to ne samo u Europi. Hrvatska mladost postaje duhovna zvijezda vodilja. Svjetlost na kraju tunela. Ne zna se tko će tu tamu preživjeti, a zna se tko neće „Ti si Petar, Stijena i na toj stijeni sagradit ću crkvu i vrata paklena nikada je neće nadvladati!“

„Kao narod ne zatvarajmo svoju knjigu prošlosti, da bismo mogli i znali – čitati i njegovu knjigu budućnosti“

CODEX MORALIS CROATICUM (Mile Prpa)

 

Mile Prpa/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)