VIDEO Miroslav Škoro: Na drugi krug izbora u Zagrebu idemo na referendum – odlučujemo između onih koji sisaju proračun i onih koji ga pune!

Vrijeme:1 min, 13 sec

 

 

NIŠTA NIJE GOTOVO – IDEMO NA REFERENDUM 30. SVIBNJA!

Čestitam svom protukandidatu Tomislavu Tomaševiću koji je u prvom krugu dobio više od 140 tisuća glasova. Ipak, pred nama je još jedno poluvrijeme ove utakmice i za mene ništa još nije gotovo.

Vjerujem i živim po onome što kaže naša himna – dok mi živo srce bije.

Sada je vrijeme da sučelimo životopise, iskustvo, rezultate. Sada je vrijeme za istinu. U drugom krugu moramo pokazati tko je tko.

Optužuju me za nametanje ideologije i straha? Kakvog straha? Tko se mene boji? Je li problem što ja govorim ili što govorim istinu?

Ovdje se radi o izboru između onih koji pune i onih koji prazne proračune. I onih koji su nešto dobili i onih koji su nešto svojim radom stvorili.

Ništa nisam dobio, osim života od svojih roditelja, a za sve drugo sam se izborio sam. Neki su svoju karijeru izgradili na borbi protiv Milana Bandića koji ih je financirao, pola njih živi u Bandićevim stanovima i protiv mene nemaju argumenata, jer meni nitko ništa nije dao.

Vrijeme ja da odgovorimo na pitanja tko smo, što smo radili, tko nas financira i što ćemo i kako napraviti za grad Zagreb i sve njegove građane. Na sva pitanja ću moći odgovoriti, jer sam nepodnošljivo neovisan.

Na drugi krug izbora u Zagrebu idemo na referendum – odlučujemo između onih koji sisaju proračun i onih koji ga pune!

 

 

Miroslav Škoro/FB/https://www.facebook.com//Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)