DŽEBA: Izbori u Mostaru imaju daleko veću važnost od lokalnih pitanja, doprinesite nastavku borbe za ravnopravnost Hrvata u BiH

Vrijeme:46 sec

 

Klub zastupnika HDZ-a BiH u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije/kantona, na danas održanoj sjednici, dao je punu potporu svim kandidatima HDZ-a BiH u izborima za Gradsko vijeće Grada Mostara, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Predsjedatelj Kluba Damir Džeba istaknuo je da je u ovom političkom trenutku i odnosima u Bosni i Hercegovini prevažno da se Hrvati koji imaju biračko pravo masovno odazovu i iziđu na izbore u Mostaru u nedjelju 20. prosinca 2020. godine.

“Izbori u gradu Mostaru značajni su za opstojnost i ravnopravnost Hrvata i imaju daleko veću važnost od običnih komunalnih odnosno lokalnih izbora. Grad Mostar je središte političkih, znanstvenih, športskih, kulturnih i drugih interesa Hrvata u Bosni i Hercegovini”, priopćio je Džeba.

Poručio je biračima da izlaskom na izbore sudjeluju u izbornoj volji hrvatskog naroda, ali i daju svoj osobni doprinos nastavku borbe za ravnopravnost hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori