Strana raketa mogući uzrok eksplozije u Bejrutu!

Vrijeme:1 min, 6 sec

 

 

PREDSJEDNIK LIBANONA ZATRAŽIO POMOĆ FRANCUSKE

Predsjednik Libanona traži francusku pomoć da “utvrdi je li bilo zrakoplova u (zračnom) prostoru ili raketa”, javljaju francuski mediji.

Nekoliko dana nakon katastrofe u Bejrutu (Libanon), hipotezu o raketi strane zemlje je iznio predsjednik Michel Aoun. Prema njegovim riječima, raketa bi mogla biti izvor eksplozija u luci 4. kolovoza.

“Prvi put je predsjednik Libanona, Michel Aoun, otvorio mogućnost vanjske intervencije, prema novinarki Diane Schlienger, koja živi iz Libanona. On evocira raketu ili bombu, dok se do sada govorilo o požaru u skladištu”

“Michel Aoun čak je tražio od Emmanuela Macrona da mu pruži satelitske snimke mjesta eksplozije, kako bi provjerio, radi li se o nepažnji ili vanjskoj intervenciji”, dodaje novinar. Istraga je u tijeku. Naravno, trebat će dosta vremena do kraja istrage gdje se istražuje 20 osoba.

Međutim, odbačena je mogućnost međunarodne istrage. Libanonski predsjednik vjeruje da bi uključivanje stranog faktora u istrazi ove katastrofe najvjerojatnije dovelo do gušenja istine. Predsjednik Aoun, odlično zna kako funkcionira zapadni svijet kada se radi o delikatnim istragama koje mogu otkriti ono što se ne smije otkriti.

Ova nesreća koja je pogodila Bejrut otkriva još jednu hipokriziju svijeta. Nema poruka “Je suis Bejrut”, koje bi u slučaju slične nesreće preplavile društvene mreže, što dokazuje da su “empatične” poruke obične manipulacije masa.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.