KNEZOVIĆ: Ubijajte, varajte i bit ćete ministar; sad je i najnaivnijima jasno da bošnjačkim liderima nije na pameti očuvanje BiH

Vrijeme:1 min, 9 sec

HERCEGOVAČKI FRANJEVAC O IMENOVANJU CIKOTIĆA

-Kad će dominantni bošnjački političari prestati urušavati i uništavati BiH? Zar nije uništavanje i najgrublje devastiranje života i suživota imenovanje ministra Selme Cikotića koji se dovodi u izravnu vezu odvođenja u ubojstva Hrvata u Bugojnu, pita se fra Mario Knezović, poznati hercegovački franjevac i komunikolog, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

-Je li ta i takva politika, takav pristup poruka drugima ubijajte, kradite, činite bezakonje i možete dogurati daleko? Je li to politika koja misli graditi BiH?, nastavlja Knezović s pitanjima.

Mišljenja je da je sada  sve razotkriveno.

-Sad je i najnaivnijima jasno da bošnjačkim liderima nije na pameti očuvanje Bosne i Hercegovine. Oni jasno po svojim dužnosnicima kažu da grade svoj nekakav prostor u kojem se nagrađuju oni koji su okaljali savjest u proteklome ratu u „čišćenju“ prostora od onih koji nisu njihovi, piše Knezović na Facebooku.

Ovu Bosnu i Hercegovinu, nakon što ju je nepravedni Dayton uništio do polovice (dodjela polovice RS-u), smatra Knezović, sad će biti konačno dokrajčena nerazboritom i pogubnom bošnjačkom namjerom.

-Bosna i Hercegovina u kojoj se imenuju za ministre osumnjičeni ratni počinioci ne može biti ničija domovina. Tim postupcima ona može biti samo domovina kriminalaca, lopova, prevaranata, nasilnika, osumnjičenih ubojica i korumpiranih političara, napisao je Knezović na svom Facebook profilu.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2987404941381310&id=857664961021996

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)