HOD ZA ŽIVOT Rijeka, 27. lipnja 2020.

Vrijeme:1 min, 30 sec

 

 

Građanska inicijativa, koja djeluje u okvirima Udruga Malaika, organizira „Hod za život“ u Rijeci koji će se dogoditi 27. lipnja 2020. godine.

“Hod za život” je miroljubivi hoda građana po kojem se želi naznačili važnost potpori životu od začeća do prirodne smrti, kao temeljnom pravu čovjeka.

Ove godine je naše geslo “Moja kultura je kultura života”.

Ovogodišnja ruta prema promijenjenoj odluci Grada Rijeke iznosi točno 150 m. Okupljanje hodača će biti na Titovom trgu, točnije pješačkom mostu u blizini hotela Continental u 10:00 sati. Hodači će se potom kretati Fiumarom prema Jelačićevom trgu gdje nas svih očekuje glazbeni program.

Ove godine zabavni program započinje svjetski poznata zvjezda Bernardna Brunović iz Švicarske (rodom iz Hrvatske) koja će u svoje repertorau vlastitih pjesama i stranih covera izvesti ekskluzivno po prvi puta javno svoju novu pjesmu “Wellcome on Earth” koja govori o majci u nerođenom djetetu. Inače, Bernarda je od rođenja slijepa te unatoč toj prepreci ostvaruje zavidnu glazbenu karijeru. Njoj će se pridružiti i Andy Ninvalle iz Nizozemske (rodom s Kariba), Mc Stewlocks; koji će izvoditi free style rap i beatbox. Inače je vrsan umjetnik koji surađuje i nastupa sa svjetskim poznatim imenima poput Candy Dulfer, a aktivno se bavi i plesom te je direktor jednog poduzeža koje se bavi plesačkom produkcijom. Zadnji dio programa će pripasti našem riječkom cover bendu, Triu Andreas, koji će nas animirati sa domaćim hrvatskim pjesama. Program završava u 13 sati.

 

 

Hod za život Rijeka 2020. – video najava

 

Bernarda Brunović – Wellcome on Earth

 

 

 

Hod za život Rijeka 2019. – video sažetak s najboljim trenutcima

 

Udruga Malaika/Hrvatsko nebo

Odgovori