O OVOME ĆE SE PRIČATI! U emisiju Glas naroda Paska Tomaša zbog prozivki gledatelja uključila se revoltirana Dubravka Šuica!

Vrijeme:1 min, 6 sec

 

 

Nikad zanimljivije u kontakt emisiji ‘Glas naroda’ Dubrovačke televizije.

Na kritike jednog gledatelja koji se uključio u emisiju urednika i voditelja Paska Tomaša, a koji je govoreći o pljački i korupciji unutar države spomenuo i bivšu dubrovačku gradonačelnicu, a danas potpredsjednicu Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravku Šuica, reagirala je upravo ona uključivši se u emisiju.

 

 

– Kuham večeru i čujem da se moje prezime spominje u vašoj emisiji – započela je Šuica razgovor.

– Bilo je zanimljivo slušati vašeg gledatelja, a još zanimljivije kako vi niste reagirali dragi gospodine Pasko Tomaš dok gospodin iznosi neistine, objede i dezinformacije. Zaista nevjerojatno kako se neki ljudi bave takvim dezinformacijama i kako ga zapravo vi niste opomenuli jer u ovoj državi postoje institucije. Ovo je jedna ozbiljna, suverena europska država i čudi me da vi niste reagirali na takav jedan direktni napad i objedu – kazala je između ostalog Šuica.

 

Pogledajte  kakvom porukom je emisiju Dubrovačke televizije koja se emitira svake subote u 20 sati zaključio Pasko Tomaš.

 

Dubrovački portal/https://dubrovackiportal.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori