Ante Tomić Kibla – Klasni okultist i sam svoj korona majstor

Vrijeme:6 min, 15 sec

 

Za poznatog zastavnika JNA Antu Tomića zvanog Kibla (uža specijalnost – Biologija gnjilih trupala s Križnog puta), korona virus obična je igračka sastavljena od Lego kockica. Za razliku od ustaščića Ante zna ono što i mala djeca znaju – nemoj Lego kockice gutati i ništa ti ne će biti. Zato on u inat neznalicama u facu kašljuca.   

Od strane Vlade RH, Križnog stožera i medicinske struke uvedene mjere Ante cinično opisuje: „Nema diktature koja nije bila napravljena za naše dobro“

Antikorona „diktaturi“ u Hrvatskoj nabrojao je „slične“ diktatore od Staljina i Hitlera do pukovnika Gadafija i cara Selasija. Diktatora Tita nije spomenuo jer ili nije diktator nego demokrat ili, zna on, nitko nije zaslužio s njime ga uspoređivati. Ništa nije tako tragikomično kao kad se sljedbenik komunističke diktature zauzima protiv navodne tuđe diktature u ime zdravlja i života nacije. Ono – ISIL protiv navodne europske diktature. Anti smeta restrikcija ljudskih prava pojedinca na bezobrazluk naspram zdravlja i života većine. 

“A di je maska?“ – navodno su Splićani Antu ljutitim pogledom pitali.  

„Prođete li mrtvim i tihim gradom, od troje njih s kojima ćete se u pola kilometra mimoići, jedan će svakako, s druge strane kolnika, s više od deset metara udaljenosti, optužujuće primijetiti kako nemate medicinsku masku preko usta i nosa“, tvrdi Ante.

Dakle. Virus djeluje samo ako se često mimoilazimo, kao na sletu druga Tita, a ne samo dva-tri puta u petsto metara. Je li tako Ante? 

Još je čudnija logika po kojoj u metar-dva uskim kalama moguće je mimoilaženje na udaljenosti većoj od deset metara?! Eto, da nemamo Ante ni Split ne bi imao preko deset metara široke kale?! Antino oko sokolovo čak i na desetometarskoj daljini vidi boju tuđih očiju i u njima zločinačku namjeru. Opet Hrvati očima kolju i opet Anti nitko ne vjeruje. 

Sad makar znamo – matematika i mjerna jedinica nisu egzaktnost, a logika nije zdrav razum, nego Tomićeva proteza za laganje.

„Na stranu sad da maska, stav je svih stručnjaka, ne pomaže protiv zaraze koronavirusom“. Maske „bi trebali nositi samo liječnici i sestre, a njima ih svakodnevno nedostaje, možda upravo stoga što su svi luđaci nagrnuli u ljekarne“

Pobogu Ante – ako su maske beskorisne i ne trebaju narodu, kako stručno tvrdiš, za koji će klinac te iste maske liječnicima i medicinskim sestrama?! Bit će, nije Ante neznalica i glupan nego namjerno baljezga kako bi provjerio naše znanje. Je l’ tako Antiša? 

„Na stranu i to da krpa koju mnogi nose na licu ne izgleda osobito svježe i čisto. Čini se kao da je pajdo nosi još od prošle subote, da je spavao s njom, usisavao stan, kupao psa, rezao nokte na nogama i upotrijebio je kao ubrus nakon što je ručao tripice“.

Ovaj biser je vrhunac intelektualnog samopoštovanja  i istine, a ne Antino zlonamjerno izmišljanje i neizmjerna mržnja. Zato on ne sjedi doma nego po kalama njuška tražeći izmišljene povode za dehumanizaciju drukčijih od njega i njegove antife. U Indiji bi ga na ulici, dok rekneš korona,  policija drvenim štapom po labrnji sastavila prije nego li je i otvori.  

Znaju Hrvati za Antine brojne kamione marke JNA – ima ih više nego li cijeli Bergamo zajedno – i zato u inat nose maske, drže odstojanje od njega i tako mu ne daju zaraditi. Sram ih bilo!

 „Ljudima je zavladala iracionalna žudnja da na jednoj strani istaknu svoju pokornost i svima pokažu kako su oni svoje ništavno ja stavili u službu kolektiva, nesebično se žrtvovali za veće dobro i, evo, gledajte, herojski nose masku preko usta, a da s druge strane nekoga prokažu kao neprijatelja, mangupa u našim redovima“.

Da, da. Nošenje zaštitne maske je hrvatski zdravstveni fašizam za prokazivanje hrvatskih neprijatelja u Antinim redovima. Nedopustiva ustašizacija! 

„Kao što devedesetih mnogima nije bio dovoljan stvarni rat, već su izmišljali srpske snajperiste i špijune na balkonima u susjedstvu na splitskim Blatinama ili u zagrebačkom Zapruđu, tako i sada histerija raste“, tvrdi Ante.

Aha! Hrvatske branitelje nisu ubijali srpski snajperisti i špijuni jer ih tamo uopće nije ni bilo, nego hrvatske ubojice. Zna Ante iz prve ruke jer je on osobno snajperisao i špijunirao.

Zašto su se Ante Kibla i antifa baš sada probudili i histerično pocikuju, a prethodno ih  iz zimskog sna ni potres u Zagrebu nije mogao probuditi?! 

Cijela Hrvatska zahvalno plješće naporima vlade, policije, volonterima svih vrsta, vozačima kamiona, svima koji bilo gdje rade, a posebice Ministarstvu zdravlja i cjelokupnom zdravstvu od liječnika, medicinskih sestara, vozača, čistačica … Zna antifa, i toga ih je strah – gromoglasno pljeskanje istovremeno je i šamar opasnoj manjini koja svojim bahatim odnosom čini zlo većini i tjeraju hrvatsku vlast i struku na sve restriktivnije odredbe. 

Potresom porušeni domovi i zdravlje naroda Antišinu antifu uopće ne interesira – ni koliko crno pod noktom. Kao i brojne tzv. nevladine udruge i LGBTQ, ni Antišini nisu radnička klasa već neradnička elita i ne pada im na pamet čistiti ruševine. Za viruse pak, isto kao i za tifusarsku bakteriju, nisu stručni što su već dokazali još u drugom svjetskom ratu. Zato se kao bumerang ukazala statistika po kojoj je HDZ pretekao SDP i na prvo mjesto zasjeo. 

Svijet piše o odličnim mjerama hrvatske vlasti i struke protiv korona virusa, s rezultatima koji su u samom vrhu Europe. Ante Kiblu i antifu zamalo nije „srčika“ strefila. Dakle, korona virus nije bolest nego antifin klasni neprijatelj u službi HDZ-a. Nije se Ante sjetio zapitati zašto su onda antifini Metuzalemi Manolić i Mesić još uvijek živi?! Nisu valjda Joža i Stipe vampirski šišmiši – molim ja vas lijepo?!  

Antifa mora svim sredstvima u Hrvatskoj spriječiti uništenje korona virusa. Najbolje Sorošem i knjigama Teorija i praksa samoupravnog socijalizma. Kad mogu hodže zapisima iz Kurana liječiti, što drugovi i drugarice ne bi mogli zapisima Marxa, Engelsa, Lenjina, Staljina i druga Tita. U prijevodu – neposluhom dovesti do eksplozije broja zaraženih i mrtvih. Nakon zgotovljene apokalipse antifa-dželat pojavite će u ulozi anđela čuvara i na vlast zasjesti. 

Odmah spriječiti ovaj uspješan hrvatski koncept kojeg su prethodno Južna Koreja i Tajvan primijenili i korona virus pobijedili. Pod hitno iz Švedske uvesti ekstremno lijevo-liberalni model, zagovaraju Ante i antifa mediji u Hrvatskoj. Za razliku od ludog ostatka svijeta u Švedskoj još uvijek sve radi, djeca idu u školu, a – prema broju stanovništva u Hrvatskoj i Švedskoj- već sad tamošnji dvadesetak puta veći broj oboljelih i mrtvih nesmetano se priprema za galop. Švedska vlast, lijevo-liberalni humanisti i mirovinski fondovi zadovoljno trljaju ruke jer ekonomija funkcionira, a starački „teret“ sam se od sebe rješava. Bit će love za LGBTQ revolucionare i ilegalne ekonomske migrante iz šerijatskih ludistana.

Sa švedskim virusom popizditisom u Hrvatskoj Ante bi se pomoću IK-ače odmah prekvalificirao u ženski rod. Ne bi više bio Ante nego dlakava Antenica sa smežuranom ćunom u ženskim tangicama. Postao bi hrvatska Greta. Kad već ne može biti ljepši od švedske Grete može pametniji. 

Jer je sreća od tragedije ljepša hrvatska vlast bi klasnom okultisti Anti Tomiću Kibli morala žurnim postupkom ispuniti želju da konačno postane sam svoj korona majstor. Donijet Lex Tomić kojim bi ga i zakonski izuzeli od nošenja zdravstvene maske, prljavih krpetina, rukavica, rezanja noktiju, očiju koje kolju, samoizolacije, bolničkog tretmana i sl. Zatim tako golišavog heroja poslati na omladinsku radnu akciju u žarište korone. Bio bi to siguran način usrećiti Antu Tomića i iduće godine ga ne naći na popisu stanovništva.

Lexu pridružiti i ostalu antifu. Drugovi i drugarice šaljite kod Ante Kible na trljanje svoje nezaštićene sinove i kćerkice. Ne morate na svoju porciju čekati budni, jer kad se vrate kući s koronom će već biti trudni. 

 

Filip Antunović/Hrvatsko nebo

Odgovori