Pjevajmo “Moja domovina” za sve naše zdravstvene djelatnike, stožer, policiju i vojsku

0

Društvenim se mrežama proširio poziv svim građanima Hrvatske da u nedjelju, 29. ožujka, u 20 sati iziđu na svoje balkone ili prozore i zapjevaju, a oni koji znaju i zasviraju pjesmu “Moja domovina” – “za sve naše zdravstvene djelatnike, naš stožer, našu policiju, vojsku, za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas”.

“Dragi Hrvati i Hrvatice, građani Hrvatske, izađite u nedjelju na svoje balkone, prozore i svi zajedno zapjevajmo, do sada najjače ‘Moja domovina’ za sve naše zdravstvene djelatnike, naš stožer, našu policiju, vojsku, za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas.

Izađimo u 20 sati i zasvirajmo svi koji znamo pokažimo im da nisu sami i da cijenimo sve što rade za dobrobit svih nas. Pokažimo još jednom kako smo uvijek bili složni kada nam je bilo najteže”, stoji u pozivu koji se širi društvenim mrežama.

Riječ je o pjesmi autora Zrinka Tutića i Rajka Dujmića, koju pjevamo za ohrabrenje i poticaj već gotovo 30 godina, a u nedjelju u 20 sati odjeknut će u svakom kutku Hrvatske.

Pridružimo se!

 

hkm.hr/ https://hkm.hr/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara