Stipe Miočić čestitao Furyju i odmah ga pozvao u ring, slijedi li nam spektakl?

Vrijeme:1 min, 44 sec

Pobjeda Tysona Furyja izazvala je brojne reakcije, a jedna od njih stiže i iz doma Stipe Miočića.

Tek što je Tyson Fury pobijedio do danas neporaženog prvaka Deontayja Wildera i otpjevao “American Pie” u ringu, na društvoj se mrežu Twitter oglasio UFC-ov prvak teške kategorije Stipe Miočić…

On već jedno dulje vrijeme špekulira s ulaskom u boksački ring, a čovjek s kojim bi se volio okušati u ringu je upravo Kralj Cigana Tyson Fury.

“Čestitam Tyson Fury. Volio bih pjevati Sweet Caroline u ringu. Idemo to odraditi”, napisao je Miočić, aludirajući na njihov međusobni okršaj.

I dok Miočić želi boksački meč, Fury je prije mjesec dana u jednom intervjuu otkrio da priželjkuje dvoboj protiv Miočića, ali u oktogonu.

“Ne želim ući u borbu da bih se valjao po podu i činio sve te stvari. Borio bih se s jednim od njihovih prvaka, ali u malim rukavicama od četiri unce. To bi bilo sasvim dobro za mene”, otkrio je Fury svoju ideju.

Upitan hoće li to biti teškaški prvak UFC-a Stipe Miočić, Fury je odgovorio potvrdno.

“Da, mislim da će to biti on. Nakon što pobijedim Wildera, sjest ću s Danom te ćemo skupa proći kroz brojke i vidjeti ima li ta borba smisla. Tko god je dostupan s te druge strane i tko god je spreman dobiti batine od svjetskog prvaka, to je onaj kojeg želim”, zaključio je Fury.

E sada. Prema potpisanom ugovoru za upravo završeni dvoboj protiv Wildera, Amerikanac ima pravo tražiti revanš i vrlo je vjerojatno da će se to i dogoditi. Samo je pitanje – kada?

Osim toga, nakon Furyjeve pobjede odmah se na društvenim mrežama oglasio i Eddie Hearn, promotor Anthonyja Joshue, svjetskog prvaka koji drži preostala četiri pojasa, i poručio:

“Nema potrebe za trilogijom. Idemo odmah na to ovog ljeta”, napisao je Hearn, aludirajući pritom na okršaj Anthonyja Joshue i Tysona Furyja.

Tu je i Dillian Whyte, ali od svih spomenutih ljudi u ovom tekstu, on ima vjerojatno najmanje šanse da idući uđe u ring s Kraljem Cigana.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori