U upravnoj zgradi mostarskog Aluminija završen je satanak predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića i federalne ministrice financija Jelke Miličević s članovima Uprave, Nadzornog odbora i Sindikata Aluminija, na kojem se razgovaralo o mogućnosti da Aluminij bar djelomično nastavi proizvodnju, te sudbini 900 uposlenih u ovoj kompaniji.

Nakon sastanka s Čovićem počela je press konferencija predsjednika Nadzornog odbora Aluminija dr. Zdenka Klepića, direktora kompanije Dražena Pandže i predsjednika Skupštine neovisnog sindikata radnika Aluminija Pere Bebeka, koju možete pratiti uživo na HMS-u.

 

Kako javlja reporter Hrvatskog Medijskog Servisa, Čović je izašao iz upravne zgrade Aluminija i službenim automobilom napustio krug tvornice.

Sastanak je počeo jutros u 8 sati. Riječ je, zapravo o nastavku razgovora započetih prošlog tjedna, dan nakon gašenja hercegovačkog giganta.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.