Gojka Jurišić: Jer je sve trebalo uništiti što je bilo protiv njihove “religije” koja se zove komunizam.

Vrijeme:1 min, 12 sec

 

Svi koji nisu bili na njihovoj, komunističkoj i antikristovoj strani bili su krivi i trebali su biti ubijeni jer su po njihovom na krivoj strani.

Jer je sve trebalo uništiti sto je bilo protiv njihove “religije” koja se zove komunizam.

Komunizam je u svojoj biti nesnošljiv kao i svaka religija sa stalnom dogmatikom. Da jedna religija sa određenom dogmatikom bude snošljiva potrebna joj je nadnaravna, dakle nadljudska ljubav, koju komunizam zamjenjuje mržnjom prema svemu i svakome tko ne misli i ne živi po njihovim crvenim “krštenjima”.

Komunisti kažu .

“Vjera je opijum naroda”

A ja tvrdim,odgovorno.

“Komunistička mistika je poput najgorih opijata ,jer su ti opijati najćešće laž materijalizam, mržnja i obijest.”

Nikada ne će priznati da je komunizam ustvari jedna vrsta pseudo-religije iako to u stvari jest.

Imaju svoje “sveto pismo”, “velike svećenike”, “crvena krštenja”, “vjerske simbole”, “proroke i velike glavare” ,pa i proleterska “hodočasća” i “mučenike i Mesije” poput mumificiranog ubojice na Crvenom trgu u Moskvi.

Zato su mnogi okrenuli leđa svevišnjem i odlutali u ovozemaljske pustoline bez cilja i srca, pristajanju na materijalizam i prazna obećanja koja se usprkos vanjskog pristajanja uz materijalizam pokazuje uistinu idealistički u svome nastojanju da ostvare jednu utopiju, koliko neostvarivu toliko još opasniju.

I na kraju krajeva propala ideologija i religija živjet će u takvim indoktriniranim mentalnim sklopovima jer oni misle da su pravednici i da su dužni svojim potomcima koji će doći osigurati bolju budućnost – komunističku.

Gojka Jurišić/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)