Ožujak je, u njemu sjaji veljača

Vrijeme:1 min, 29 sec

 

Najveći problem veljači je što smo u ožujku a ona gospođu predsjednicu tek sutra ima prilike upoznati….jer do sada gospođu, kako kaže, nije imala prilike upoznati…

No, upoznala je premijera koji voli pričati ali i ona voli pričati pa mu je predložila jednostavan broj telefona koji se lagano pamti, jer je telefon Baba težak za zapamtiti i tu leži najveći problem. Taj jednostavni telefoni, koji bi podijelila po svim prijevoznim sredstvima, spašavao bi žrtve nasilja.

Zamislite da Trump i njegovi ministri gube vrijeme s Madonnom ili sličnim “starletama” i da s njima provede dva sata, kao Plenković s Veljačom, u raspravi o implementaciji novih sadržaja u obiteljski zakon..

Kako je Veljača kompetentnija od svih sudaca u Hrvatskoj upravo ju je premijer pozvao kako bi ga educirala i prosvijetlila.

Sigurno uskoro možemo očekivati poziv Rudanice i ona ima puno toga reci premijeru ali i predsjednici ako dođe na sastanak…Možda Rudanica ipak zna predsjednicu jer su obadvije iz Primorsko-goranske županije..

Na kraju sve to medijski pažljivo komponira Šprajc tako da cijeli svijet čuje kako je ožujak u veljači zablistao kao zvijezda danica, ne bilo gdje, nego uz samog premijera koji je na trenutak pao u njenu sjenu…ali samo dva sata i nije to tako strašno…izdržao je

…Sutra će veljača sjati uz predsjednicu pa da vidimo to upoznavanje i intelektualno nadmetanje…. ne znam tko će sutra sjati na Pantovčaku…reći će nam Šprajc u to ne sumnjam kao i večeras…Ništa nama nema dobroga dok veljača kao zvijezda danica, ne zasvijetli u ožujku i pokrene Hrvatsku…jer i ona zna pričati a i jednostavne telefonske brojeve pamtiti..

Ništa ovaj Trump ne uči od nas a mogao bi…

Eto gledala Direktno pa napisala kako ne bih zaboravila jer ima više od tri slova …

Judita/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)