PHB Priopćaj br. 5: Susret PHB – Slobodna Hrvatska

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

Priopćaj br. 5

U Zagrebu, 7. listopada 2018.

 

Susret PHB – Slobodna Hrvatska

Zdravko Gavran u svojstvu člana i izaslanika Poticajne skupine za osnivanje Pokreta za hrvatsku budućnost sastao se je u petak, 5. listopada u Sisku s Nadom Tušak, istaknutom članicom Središnjeg odbora i aktivisticom stranke “Slobodna Hrvatska”, radi upoznavanja s tom strankom, njezinim djelovanjem i planovima te radi predstavljanja inicijative PHB. Čestitao je toj stranci na dodadašnjem angažmanu, posebice u korist blokiranih, onih kojima prijeti ovrha i drugih skupina socijalno ugroženih i ugroženih dužničkim ropstvom, iseljavanjem te sustavom koji pogoduje moćnim interesnim skupinama i povlaštenima.

Gđa Tušak izvijestila ga je o praktičkom aktivizmu na državnoj te područnim i lokalnim razinama s pozitivnim inicijativama i programima. Pozvala je PHB da se priključi “Slobodnoj Hrvatskoj”, posebice na razini grada Zagreba, a time i u smislu promicanja zajedničkih i navlastitih ciljeva i prioriteta same inicijative PHB.

G. Gavran izložio joj je stanje naše inicijative, njezinu specifičnost i osobite zadaće na razini nacionalne politike te opcije koje stoje pred njom, o kojima će se uskoro donijeti odgovarajuće odluke. 


Nazočni su bili te su sudjelovali u razmjeni iskustava i gledišta Mili Lozančić, potpisnik Proglasa hrvatskomu narodu PHB-a, i Dinka Balanč Šešlek, predsjednica Savjeta za obranu i branitelje “Slobodne Hrvatske”.

PHB, Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)