NEĆETE U VIŠEGRADSKU, NISTE NI PRIJE…

Vrijeme:1 min, 46 sec

 

 

Noćas je postalo jasno da su države koje su se protivile nasilno nametnutom prihvatu “imigranata” bile u pravu i da su svojom ustrajnošću i razumnim ali bezuvjetnim otporom, odbile tihu kolonizaciju koju im je namijenila zlonamjerna “destruktivna ćelija” unutar EU.

Postalo je isto tako jasno da se narod i država MORAJU braniti svim sredstvima ukoliko se sloboda želi konzumirati u stvarnom smislu riječi, ali još preostaje da se čelnicima zemalja koji su uspjeli u zaštiti svojih granica, upute isprike od strane onih koji su ih bezočno napadali, proglašavali mizantropima i sljedbenicima fašiszma. Na kraju se pokazalo da EU nije nedodirljiva i da jasni i čvrsti stavovi MORAJU proći.

Postavljen je standard koji se bazira na temeljnom ljudskom pravu IZBORA u vlastitoj zemlji, a svaki predstavnik vlasti koji bi ga ubuduće htio jeftino prodati, morat će računati na reakciju građana koja mu se neće dopasti.

Dakle, svaka od država EU od danas SAMA odlučuje ŽELI LI, ili NE ŽELI prihvatni centar za imigrante na svom teritoriju, a to već ulazi u interese lokalne zajednice. Sami građani su katalizator i jedino oni imaju pravo odlučiti o organiziranom miješanju vjera, rasa, običaja na svojoj “djedovini” i nijedan političar, stranka niti “organ” nema i neće imati legalitet niti legitimitet donijeti takvu odluku suprotno volji naroda.

http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/posve-neocekivano-celnici-europske-unije-postigli-kompromis-oko-migracija-evo-sto-je-dogovoreno-1186584/

Moram se ovdje referirati i na famozni sektor “civilnih nevladinih organizacija” koje sustavno unose razdor i neslogu unutar hrvatskog društva, prozivaju i etiketiraju protivnike prihvata ilegalnih imigranata nepoznatog porijekla, dobi i namjera, a sve sa ciljem da stvore kaos koji bi sami usmjeravali i kontrolirali i bogato se iz toga napajali državnim i europskim novcem.
Već je neko vrijeme očito da građani počinju shvaćati i razotkrivati podvale koje im ta beskorisna oligarhijska klatež pod nazivom “nevladinih udruga” i pridodanih “manjina” nastoje podmetnuti pod “ljudska i manjinska prava”.

Imamo teško izborenu slobodu, ne moramo je olako razbacivati i dijeliti uokolo i red je da svakome tko bi to činio ne poštujući hrvatski narod i državu kažemo DOSTA!

 

Tomislav Tomečić/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)