Video : Citirajući Ivicu Šolu Vidović Krišto zaključuje – Tito nije bio antifašist – već crveni fašist.

Vrijeme:1 min, 28 sec

 

 

Novinarka HRT-a Karolina Vidović Krišto je  istinom opet zadala snažan udarac crvenim fašistima koji pod krinkom antifašizma grčevito pokušavaju obraniti svoju patološku ljubav prema totalitarnoj, komunističkoj Jugoslaviji, a tako pokušavaju obraniti svoje privilegije i sačuvati razvijenu mrežu.

U emisiji Dobro jutro Hrvatska novinarka je ukazala na bitak problema: iza hinjenog antifašizma kriju se crveni fašisti i njihova pokoljenja koje bole grijesi otaca, ali su nažalost od njih naslijedili i modus operandi. U napade na novinarku je odmah krenuo jedan opskurni i nevjerodostojni portal  a novinar se potpisao inicijalima F.Ć.

Njegova priča učinila mu se tankom pa je angažirao sarajevskog pridošlicu Gordana Duhačeka, kako bi pojačao cijeli „slučaj“. Oba teksta su objavljena u razmaku od jednog sata. Iz neurotične reakcije vidljivo je da ih je analiza Karoline Vidović Krišto jako uznemirila.

Koliko su ovakve skupine duboko zadojene crvenim fašizmom pokazuje grčevita obrana posrćućeg Broza kao i napadi na sve koji žele stvarnu osudu svih totalitarizama i pripadaju skupini suverenista u društvu.

Prilog KVK  samo povrđuje tezu da nije dostatno demokraciju temeljiti samo na Antifašizmu. Potrebno je osuditi i boriti se protiv svih vrsta totalitarizama, i komunizma i fašizma.

 

Antifašizmom i antifašistima često se predstavljaju oni koji se služe totalitarnim, fašističkim metodama, samo obojanim drugim bojama.

 

U temeljima izvornog antifašizma je i demokracija – u komunizmu nije bilo demokracije; isključena je bila i zaštita ljudskih prava – Brozova Jugoslvija jedna je od rijetkih zemalja svijeta koja nije bila ni potpisnica UN-ove povelje ljudskih prava; tu je i zaštita privatnoga vlasništva – Brozov režim provodio je tzv. nacionalizaciju.

 

Citirajući Ivicu Šolu Vidović Krišto zaključuje – Tito nije bio antifašist – već crveni fašist.

 

Analizu Karoline Vidovic Kristo možete pogledati ovdje:

 

https://www.youtube.com/watch?v=9X7cfO2m6bg

 

 

Zenga Croatian /Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori