Premijeru Plenković, direktore HDZ-a Gordane Jandroković što se to događa na HRT-u ?

Vrijeme:1 min, 57 sec

 

Uredništvo portala  Hrvatsko nebo je na mail adresu dobilo mail sa upitima koje bi i samo uredništvo postavilo predsjedniku Vlade  Andreju Plenkoviću ali i čelništvu HDZ-a samo da ima prilike pitanja i postaviti . Poradi toga je Uredništvo odlučilo bez ikakovih izmijena i objaviti mail …..

 

Premijeru Plenković, direktore HDZ-a Gordane Jandroković što se to događa na HRT-u ?

 Znate li za nove kadrovske križaljke koje nikome više nisu jasne, zna se da je Barišić Mostov čovjek, Bačić izronio u ravnateljsku fotelju  a kao javio se čovjek  na natječaj onako iz šale i to uz blagoslov v.d. ravnatelja Blage Markote.

 Premijeru, odgovorite konačno javnosti zašto ste onako ponižavajuće promijenili mišljenje o sjajnom Siniši Kovačiću i gotovo ga metlom istjerali iz ureda ravnatelja kada je sve posložio za čistu desetku, onako kako nikada nije bilo na HRT-u a svi zaposlenici bili zadovoljni i sretni.

  Postavili ste Blagu Markotu, taman se čovjek asimilirao, sve posložio na svoje mjesto i slušao sve vaše direktive ali je čovjek iz nekih ladica izvukao i neke stare Radmanove ugovore o vanjskoj produkciji i silnim milijunima pa mora ispaštati za taj grijeh.Vrlo čudno kada se zna da su i jedan i drugi HDZ-ov izbor.

  Eto nadali smo  se da je konačno došao kraj kadrovskim igrama na i oko najmoćnijeg medija u državi kojeg plaćaju pretplatnici  kad ono opet novi kadrovski potres, za ravnatelja programa imenovan nitko drugi nego Radmanov veliki prijatelj Renato Kunić ljevičar od glave do pete poznat ljudima po vulgarnom riječniku,mobingiranju, prostačenju, agresivnosti i prijetnjama zaposlenicima o kojima postoje i snimljene zabilješke za koje on osobno zna.

   Gospodine Plenković, dali vam je poznato da je upravo vaš izabrani glavni dirigent za program HRT-a godinama bez ikakve Odluke potpisivao putne naloge i plaće ? Kada bi se DORH malo pozabavio i tim slučajem pranja novca bili bi zanimljivi rezultati a sigurno bi i kadrovniku bilo jako neugodno zbog visokog postavljenja Kunića koji je bio glavni u komisiji za otpuštanje 500 zaposlenika prije četiri godine, još uvijek traju neki sporovi sa kojima je novi ravnatelj jako dobro upoznat .

 I ovaj put u svom poznatom stilu najavio je uništenje svih koji su mu se zamjerili na bilo koji način samo ovaj put zahvaljujući našim pouzdanim izvorima iz HRT-a uz njega će biti i mediji.

 

 Renato Zec

 

Uredništvo /Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)