Ina Vukić : Poruka Domovini iz Dijaspore za Novu 2017. Godinu:

Vrijeme:1 min, 47 sec

 

 

Poruka Domovini iz Dijaspore za Novu 2017. Godinu:

Odbijamo Orgiju Mržnje Protiv Poginulih Za Hrvatsku Branitelja u Jasenovcu

Za očekivati je da će mi radi ovih riječi što ću ovdje u ime brojnih Hrvata i Hrvatica dijaspore napisati pokoja osoba u Hrvatskoj obrusiti kako se nas ništa ne tiče što se događa u Hrvatskoj jer živimo izvan nje! No, na takve «ljubitelje» cjelovite Hrvatske, koja uključuje i dijasporu, mi nailazimo svakim danom, bilo tijekom posjete Domovini, bilo pri povratku u Domovinu, bilo preko medija i duštvenih mreža, ali ih jednostavvno ne vidimo jer smo ponosno zaslužni za barem pedalj slobodne Hrvatske i kanimo taj pedalj grčevito čuvati i sačuvati.

Stani na tren Hrvatska – i pogledaj u sebe. Dali vidiš ono što i mi iz dijaspore vidimo?

Mi na prevelikom broju mjesta vidimo orgije mržnje protiv Hrvatske stvorene u Domovinskom ratu.

Mi vidimo u Jasenovcu spomen ploču jedanaestorici HOS-ovih bojovnika čiji su hrvatski životi 1991. pali usred srpske orgije terora i mržnje nad hrvatskim narodom.

Mi vidim tu istu spomen ploču u Jasenovcu nagrđenu, izmučenu i  pogrđenu u orgiji mrženje čiji je izvor u Hrvatskoj, a koja mržnja sebe sramotno opravdava pozivajući se na Ustav RH – onaj isti Ustav RH koji je usred i nakon orgija terora i mržnje protiv Hrvatske opstao zahvaljujući braniteljima kao što su bili ti HOS-ovci iz Jasenovca.

Mi vidimo da niti lokalne niti državne vlasti nisu prstom makle niti postavile zaštitne bariejere oko te spomen ploče u Jasenovcu kako bi zaštitili taj simbol Hrvatske od huligana i mrzitelja hrvatske slobode i temeljnih kamena hrvatske države – branitelja.

Mi također vidimo Novu Ljevicu kako širi orgiju mržnje protiv Hrvatske ali ne vidimo ni lokalne i državne vlasti kako trče uložiti nadležnim tijelima pokoju zamolbu da se zabrani rad ovoj i drugim političkim strankama koji izričito ne podnašaju slobodnu Hrvatsku stvorenu u Domovinskom ratu usred srpske orgije terora i mržnje protiv Hrvatske.

Za staru i Novu godinu dijaspora bira ljubav i poštovanje za Hrvatsku i njezine žive i poginule branitelje, te žestoko odbija orgije mržnje protiv vrijednosti i simbola Domovinskog rata.

Ina Vukić, Sydney, Australija

30. prosinca 2016.

 

Hrvatsko nebo

Odgovori