Hrvoje Hribar danas u 15:30 sati prekinuo interview i iz ureda izbacio ekipu HRTa uz teške uvrede i vrijeđanje novinarke HRT-a Ane Malbaše

Vrijeme:1 min, 9 sec

 

 

PRIOPĆENJE

 

Upravo sam dobila informaciju kako je Hrvoje Hribar danas u 15:30 sati prekinuo interview i iz ureda izbacio ekipu HRTa uz teške uvrede i vrijeđanje novinarke HRT-a Ane Malbaše odbijajući odgovoriti na pitanja vezana uz dokaze za kriminal u HAVCu.

Pri tome je navodno psovao i vrijeđao branitelje i mene osobno, rekavši da neće odgovarati na kaznene prijave nekih dragovoljaca i jedne medicinske sestre!

Ovim putem ja, Zorica Gregurić, medicinska sestra iz vukovarske ratne bolnice, dragovoljka Domovinskog rata  koja sam bila na prvoj crti obrane Hrvatske svo vrijeme, pozivam sve hrvatske ljude da stanu u zaštitu, ne  mene nego vrednota na kojima počiva Hrvatska.

Ovo drsko bahaćenje i bezobrazluk Hrvoja Hribara dokaz je najavljene mogućnosti da osoba koja bezrezervno podržava ovakve besprizorne likove kao što je financijer i promotor antihrvatskih pamfleta Hrvoje Hribar, gospođa Nina Obuljen bude nagrađena i nametnuta kao ministrica kulture!

Pozivam mandatara hrvatske vlade i predsjedništvo HDZ-a koje danas odlučuje da se odredi prema osobama koje podržavaju ovakve ljude i pojave.

Pozivam i zahtjevam od HTV-a da snimku vrijeđanja i izbacivanja ekipe HRT-a, objavi integralno, kako bi cijela javnost, ali i mandatar i svi politički čimbenici i birači znali sa kime imaju posla i koga podržavaju!

 

 

Dragovoljka Domovinskog rata, medicinska sestra iz vukovarske ratne bolnice

 

Zorica Gregurić

 

 

Zagreb, 18. listopada 2016.godine

 

 Hrvatsko nebo

2 thoughts on “Hrvoje Hribar danas u 15:30 sati prekinuo interview i iz ureda izbacio ekipu HRTa uz teške uvrede i vrijeđanje novinarke HRT-a Ane Malbaše

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)