Daran Bašić : Glas za Božu Petrova je glas za licemjerje i laž

Vrijeme:6 min, 15 sec

 

Traži posljednjih dana Božo jamstva. Od koga i zašto samo on zna.Zašto netko njemu mora dati jamstva  i to samo on zna . Jer je Božo lažljivac i licemjer

Uporno tvrdi Božo iz dana u dan  kako je HDZ rušio Vladu i to predsjednika Vlade kojega je sam izabrao

Božo ne da samo laže no potcjenjuje i pamet  hrvatske javnosti  ,Orešković je na mjesto predsjednika Vlade izabran baš ucjenama Bože Petrova i MOST-a  no to i nije sva laž Bože Petrova no jedna od mnogih izrečenih.

I Tomislav Karamarko je bio  član te Vlade i to njen potpredsjednik  .A njega je pod lažnim optužbama o sukobu interesa rušio baš MOST Bože Petrova

Tko je rušio Vladu  rekao nam je i Grmoja kada je nevješto na svome profilu  sarkazmom pokušao braniti Božu .Ne da mu sarkazam nije uspio no je svima izrekao istinu o tome tko je i kako rušio  Vladu

 

“Petrov je lopina i varalica jer je prekršio javnobilježnički ugovor tako što ni Karamarku ni Milanoviću nije predao vlast nego je upornim inzistiranjem natjerao HDZ da pristane na nestranačkog kandidata kojeg nisu mogli kontrolirat pa su ga na kraju zajednički srušili.

On je lopina i izdajica jer im zajedno s Oreškovićem nije dopustio prodaju nacionalnih interesa za forinte. Petrov je nedosljedan jer je bio “u koaliciji” s HDZ-om i jer im je predao svu vlast zbog čega je Karamarko bijesnio da je s Petrovom nemoguće surađivati.

Petrov je kolebljivac bez čvrstog stava što je pokazao time da je čvrsto branio Orepića od napada HDZ-a. I time što Karamarku nije dopustio uzurpaciju represivnog aparata, tako žarko željenog. Petrov je foteljaš i to je pokazao time što je bio spreman odreći se mjesta potpredsjednika Vlade, ali i time što je odbio sve pokušaje preslagivanja nakon pada Vlade i ostao vjeran ideji koju je zastupao.

To je logika dijela novinara, medija, analitičara i komentatora koji su u proteklih 8 mjeseci svim silama nastojali ocrniti rijetko poštenog čovjeka koji je žrtvovao miran obiteljski život i kako bi prvo nabolje mijenjao svoj rodni grad, a nakon toga i Hrvatsku. Mnogi kriminalci i interesne skupine su o Petrova polomili zube, a on je sačuvao obraz i poštenje. I to mu nikada neće oduzeti koliko god riječi izgovorili i tekstova natipkali.”

 

Ako je po riječima Grmoje  Božo natjerao HDZ na stranačkog kandidata od kuda tvrdnja  Bože da je HDZ rušio svoga predsjednika vlade

Ako Božo Petrov  Karamarku (relativnom izbornom pobjedniku ) nije dopustio “uzurpaciju”  represivnog aparata  tko je onda rušio Vladu.Treba li  i pojašnjavati nekome da  nova vlast ima legitimno pravo ulaska u sve institucije. No te institucije je baš  Božo Petrov  uzurpirao priječeći tako sve promjene i sprječavajući tako novu vlast da istraži sve ono što je počinila zločinačko kriminalna  vlast Zorana Milanovića

Pojašnjavati pametnima ne treba  a glupima i naivnima i ne vrijedi  oni će opet glasovati za licemjernog i lažljivog Božu . Istog onog Božu koji je i sa Blaiburga slao poruke kako je potrebno zajedništvo svima  a na to sveto mjesto stradanja  je otišao sam .

 

 [PRESTANIMO BITI TAOCI PROŠLOSTI I PODJELA KOJE NAM NAMEĆU NEODGOVORNI POLITIČARI]

Petrov BleiburgDanas sam kod spomenika na Bleiburgu položio vijenac u spomen na sve žrtve koje su bez suda ubijene na svim stratištima u završnim operacijama, ali i nakon završenog Drugog svjetskog rata.Sve žrtve zaslužuju isto poštovanje i pijetet, a režimi koji su doveli do stradanja istu osudu. Prestanimo se dijeliti na mrtvima, a temelje moderne Hrvatske gradimo na Domovinskom ratu, osuđujući uvijek zločine i sve totalitarne i autoritarne režime.

Okrenimo se izgradnji bolje i drugačije Hrvatske, prestanimo s podjelama, prestanimo sa “mi ili oni” i rješavajmo zajedno probleme naših građana.

Vrijeme je da Hrvatska prestane biti talac prošlosti i podjela koje nameću neodgovorni političari i na tim podjelama “parazitiraju”.

Nažalost u prošlost se ne možemo vratiti da zaštitimo žrtve, ali možemo budućnost graditi na dobru.

Tako  je nama Božo slao poslanicu. Da ne dopustimo da nas dijele neodgovorni političari. Ali slika sa Bleiburga je sve rekla. Licemjerni Božo Petrov tada  na Bleiburgu stoji sam .Niti je sa narodom niti je  sa drugima iz Vlade.Ali nije ga priječilo da  poslanice šalje  o neodgovornim  političarima

Izašao je Božo Petrov sa još jednom poslanicom hrvatskome puku  .Naravno opet je odgovornost kod drugoga Božo Petrov ništa nema s tim naravno.

Kako se voli Hrvatska jučer je pokazao Darijo Srna. Samo nekoliko dana nakon velike obiteljske tuge u Metkoviću smogao je snage vratiti se u Francusku i kapetanski emotivno proživjeti intoniranje hrvatske himne te povesti naš tim u još jednu sportsku borbu. Čestitamo i zahvaljujemo Ti dostojanstveni kapetane.

No u Hrvatskoj se nažalost u gotovo svakom segmentu društva vode dvije druge borbe. Borba bahatih koji su sve institucije podredili svojim sebičnim interesima i borba razočaranih i očajnih koji su spremni na sve, pa i sramoćenje vlastite države da bi proveli svoje osvetničke ciljeve.

Vrijeme je za drugačiju Hrvatsku. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će u svojem interesnom huliganstvu biti zaustavljen svaki pa i najviši državni dužnosnik, politički i društveni moćnik. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će biti zaustavljen i izoliran i svaki ulični razbijač. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj građani neće biti pljačkani ni kroz institucije ni na ulicama.

‪#‎BašZato‬, pozivamo sve koji žele i sanjaju takvu Hrvatsku da se probude i da nam se pridruže u borbi koja će pravedno čistiti i uzroke i posljedice.

Božo Petrov
MOST nezavisnih lista

Tako nama tada,  licemjerni Božo, isto   šalje poslanicu   kao da  nije imao priliku  učiniti mnogo za bolju  i drugačiju Hrvatsku od one koju smo imali u mandatu kukuriku vlade koja nas je odvukla na dno Europe . Imao je isti Božo  preko ministra  kojega je on imenovao, Vlahe Orepića , i sve instrumente  da sve i promijeni .. Imao je povrh MUP-a u kojemu nije dozvoljavao promjene bilo kakove i pravosuđe koje je ekspresno moglo  i donijeti odluku da se čak i zatvore  oni koji su ovo napravili no nije učinio ništa .Baš ništa nije učinio za čitavo vrijeme dok je bio potpredsjednik Vlade osim što je progonio HDZ i Tomislava Karamarka, držao tiskovne konferencije pune laži i prijetvornosti .

Slao poslanice .Slao poslanice o reformama i boljoj budućnosti a sve učinio da ostane na starom.

Božo vam je ne samo što je štitio na sve načine sve one koji su rastakali  Hrvatsku  no je još u reformama osim uhljeba koje smo već imali doveo još i svoje. Arogantne i bahate  MOST-ovce .

Ali ga nije sram.I ono što je najporaznije je to što on čitav narod drži   ovcama koje će nasjesti na ovakove blagoglagoljive poslanice narcisoidnog psihijatra koji si je umislio da je mesija . Možda ih i bude ali to su oni koji njemu ponovno povjeruju pa mu daju glas.

A među takovima je ionako najviše onih koji suverenu Hrvatsku nisu nikada ni željeli baš kao ni SDP .

Glasujte za Božu  i imat ćete promjene.Uz uhljebe još uhljeba .Božinih uhljeba  

A za to je što je najsramotnije i nalicemjernije spreman zloporabiti i  tugu, suze i dostojanstvo i ljubav prema Hrvatskoj i čovjeka kakav je kapetan hrvatske vrste Dario Srna  .

Boži ništa nije sveto niti Bleiburg niti  tuga i ljubav kapetana Srne.

 

Potpisnik ovih redaka je pripravan i pred sudom dokazati da je Božo Petrov licemjer i lažljivac .Dovoljno je da ga Božo Petrov tuži . To će potpisniku dati priliku da i na sudu dokaže da je on lažljivac i licemjer .Imat će i više prostora  no što ima u jednoj kolumni .

 

Daran Bašić /Hrvatsko nebo 

7 thoughts on “Daran Bašić : Glas za Božu Petrova je glas za licemjerje i laž

  1. Božo Petrov je vjerojatno najveći lažljivac i prevarant kojega je politička scena u Hrvatskoj ikada imala, a ne može se reći da ih nije bilo

  2. Ovome balavcu sutra(na birackom mjestu) treba dati dvije-tri po usima,tako da izadje s terena na koji je zalutao.

Comments are closed.