Došlo je vrijeme da Pupovac odstupi sa svih dužnosti u Republici Hrvatskoj

Vrijeme:4 min, 36 sec

 

 

KAURIN BOJA Pismo pravoslavke, braniteljice i domoljubkinje Kaurin Boje, ‘etnobiznismenu’ u Hrvatskoj – Miloradu Pupavcu: – Došlo je vrijeme da Pupovac odstupi sa svih dužnosti u Republici Hrvatskoj – napisala je na svom fb profilu Boja Kaurin. Pročitajte njeno otvoreno pismo.

Gospodine Pupovac

Iako vas teško mogu nazvat gospodinom jer to niste, došlo je vrijeme da odstupite sa svih dužnosti i da se na vaše mjesto postavi osoba koja će zastupat Hrvatski narod pravoslavne vjeroispovjesti koji časno i pošteno žive u Hrvatskoj.

Vi mrzite sve što je hrvatsko, osim hrvatske kune.

Vi stvarate razdor među narodom i svojim huškačkim i lažnim istupima obmanjujete narod. Šta to vi želite više u Hrvatskoj. Imamo sva prava možda čak i veća nego Hrvati. Uporno iznosite neistine da je Hrvatski narod pravoslavne vjeroispovjesti ugrožen u Hrvatskoj i da nesmijemo reći da smo pravoslavci.

Pa Gospodine Pupovac ima nas mnogo koji se ne bojimo istine i kažemo da smo pravoslavci i da živimo i dišemo za Domovinu Hrvatsku. Da ljubimo svaki pedalj Hrvatse zemlje.

Dosta je vaših laži o obmanama i prenošenja laži u Beogradu.

Ovo vam piše dragovoljka Domovinskog rata koja se stavila na raspolaganje u obrani Hrvatske mada znam da sam za vas ja izdajica ali istine se nikad nisam bojala pa neću ni sad. Nikad neću zaboraviti šta su četničke horde radile 1991. godine po cjeloj Hrvatskoj. Palile ,pljačkale, ubijale, silovale, žene ,starce i djecu i mučenja po logorima . Koliko ste samo granata, bombi i svakojakog naoružanja sipali na nas 24 sata na dan. Svjedok sam klanja trudnice od strane vaših paravojnih postrojbi iz Srbije. Sa samo svoje 23 godine najljepše kad sam trebala uživati u mladosti ja sam uzela pušku u ruke i otišla braniti svoj sveti dom – Hrvatsku.

Mnogi suborci su mi ginuli pred očima a da im nisam mogla pomoći ,jedan suborac mi je na rukama umro i dan danas imam noćne more Pupovcu. Jeli uopće znate kako miriše krv, jeli znate uopće kako je biti na prvoj crti bojišnice, je li znate kako je biti u rovu i po tri dana od vaših napada, raketiranja i ubijanja nevinih civila, ranjenika.Naravno da ne znate jer se niste borili za Hrvatsku jer vi Hrvatsku mrzite i sve što je Hrvatsko .

Kad vas slušam u saboru želudac me zaboli, slušam vaše klevete, slušamo vaše obmanjivanje naroda. Zapitajte se samo koliko je pobijeno Hrvatskih Branitelja u Vukovaru koji su odvedeni ranjeni iz bolnice, ni dan danas nisu pronađeni. Mnoge majke su zavijene u crno i dan danas traže kosti svojih sinova, muževa i kćeri .Svakodnevno trpimo provokacije iz Srbije, prosvjedne note zbog proslave Oluje. Jeste vi sankcionirali ratnog zločinca Šešelja koji je u centru Beograda zapalio Hrvatski Barjak i što je rekao da će Vukovar postati ponovo srpski, da će Dubrovnik ‘opet’ biti srpski. Sjetite se samo ovogodišnjeg derneka u Blajburgu šta ste radili i u Srbu došli ste sa srpskim zastavama ,sa petokrakama, pjevali pjesme o titu, zar mi moramo trpjeti te provokacije više .

Vi ste izvršili agresiju na Republiku Hrvatsku, a nije Hrvatska došla u Srbiju to nek vam jednom za sva vremena bude jasno. Tko vam daje za pravo da vi odlučujete o proslavi Oluje …..Slavićemo je dok smo živi a to što vi kažete da je srpski narod prognan za vrijeme Oluje to su čiste izmišljotine i obmana naroda …

Sami su napustili Republiku Hrvatsku niko ih nije tjerao .Imali su miran život ovdje. Samo se sjetite koliko je Hrvatska vojska spasila u ratu srpskih vojnika i ranjenika. O tome šutite.  Svojim istupima samo obmanjujete narod i vi mene kao takav ne možete zastupat jer vas nisam ovlastila za to. Ja poštivam zakone Republike Hrvatske ,tu mi je dom ,tu mi je obitelj i opet bi stala u obranu Hrvatske kad bi trebalo .Vi bi više se trebali posvetit istini ,ispričati se Hrvatskom narodu za sve zlo koje je učinila Srbija … 

Kad se budu kaznili svi ratni zločinci koji su ratovali ,ubijali ,pljačkali ,klali i mučili po cjeloj Hrvatskoj ni onda ne možete tražiti izručenje Branitelja .Pitam vas tko je odgovarao za pokolj u Škabrnji, Borovom selu, Vukovaru i da ne nabrajam po svim djelovima Hrvatske. Nije nitko odgovarao. Di su nam nestali očevi, majke, sinovi, djeca, unučadi …šta radite po tom pitanju.

Bitno da mi moramo gledat svakodnevna  četnička orgijanja po Hrvatskoj i da se niko za to ne sankcionira a kad mi slavimo Oluju i kažemo Za Dom spremni onda smo najveći neprijatelji za vas .Pupovac, mi smo sa tom riječi išli u rat branit naše domove i sa tom riječju budemo i umrli kad dođe za to vrijeme .Koliko ste samo prosvjednih nota poslali u ova dva zadnja mjeseca, to jedino i znate radit ali dosta je više psihičkog terora nad nama koji smo stvarali Hrvatsku .Koliko novaca samo dobijate iz proračuna, di ti novci završavaju …..

….A vi ako imate imalo više obraza i pameti maknućete se sa tog mjesta i prepustiti ga ljudima koji će znati cjeniti sve ono što Hrvatska daje za nacionalnu manjinu …..Ovim putem također pozivam sve Hrvatske Branitelje pravoslavne vjeroispovjesti da se jave da se ne srame ničeg čak niti svoje vjere jer birali roditelje nismo ali birali smo na koju stranu budemo stali ,stali smo na stranu pravde i istine da obranimo naš sveti dom Hrvatsku …..Jedina mi je želja još da se suočimo oči u oči i da vam sve ovo skrešem u facu .

Kaurin Boja

Cijeli tekst hrvatske braniteljice, pravoslavke Boje Kaurin možete prHočitati na njenom fb profilu.

KaurinB

 

Croative.net/http://croative.net/Hrvatsko nebo

 

One thought on “Došlo je vrijeme da Pupovac odstupi sa svih dužnosti u Republici Hrvatskoj

Odgovori