Antifi zasmetala osuda udbaša pa zašarali zgradu u vlasništvu Biskupije

Vrijeme:2 min, 13 sec

 

 “Antifa” prva na braniku Udbe

Kako prenose hrvatski mediji, tzv. “Antifa Sisak” je pod okriljem noći zgradu kupljenu od strane Sisačke biskupije, Josip Perkovićradi uređenja dvorane i muzeja, zašarala grafitima. Osim crvene zvijezde, tekstovi grafita također su iz rigidnih komunističkih vremena: “Smrt fašizmu – sloboda narodu”, “Radnička fronta”…

Nije teško pretpostaviti što je toliko zasmetalo tzv. “Antifu Sisak” da se tako bacila u ilegalu, budući da je baš jučer na Veliku Gospu biskup sisački mons. dr. Vlado Košić održao zapaženu propovijed o nespojivosti udbaštva i katoličanstva. Pa, poslušajmo biskupove riječi:

Utecimo se Majci Mariji s molbom da nam izmoli da na vlast dođu čestiti ljudi, oni kojima će na prvom mjestu na srcu biti zajedničko a ne njihovo osobno dobro. Koji će biti hrabri obračunati se s financijskom i političkom korupcijom, koji će nas već jednom osloboditi jugo-komunističkog nasljeđa te provesti lustraciju da ne moramo gledati u Njemačku, već da sami odbacimo one koji su, poput kralja Heroda, činili zločine nad našim narodom i tolika desetljeća ga progonili te se i danas osjeća robom u vlastitoj zemlji, koja jest oslobođena aliZoran Milanovićnije očišćena od prljavština starih laži i nametnutog nam beznađa. Lustrirati znači osvijetliti: svjetlom Evanđelja, Kristovim svjetlom, koje nam je dala Marija trebamo osvijetliti svoju prošlost i sadašnjost te otkriti što je ono što nas čini nesposobnima za budućnost i to odbaciti. To možemo učiniti na predstojećim izborima.

Treba reći da dana 3. kolovoza o. g. u Njemačkoj nisu osuđena tek dvojica udbaša nego čitav jugo-komunistički sustav koji je ubijao hrvatske domoljube u inozemstvu. To nije dovoljno jasno rečeno, zato ponavljam: osuđena je komunistička Jugoslavija kao teroristička država i njezin komunistički režim kao zločinački jer je ubijao Hrvate i u inozemstvu! Stoga danas više ne mogu Hrvatskom vladati oni koji su štitili i štite ubojice i taj zločinački režim. To treba jednom zauvijek prestati! Možda bi bilo dobro poslušati jednog bivšeg narodnog zastupnika u Hrvatskom saboru koji je predložio da se objavi popis svih onih koji su u Saboru 28. lipnja 2013. glasovali za zakon o zaštiti udbaša „pa da birači na skorim izborima znaju kada budu glasovali tko su bili zaštitnici ubojica i zločinaca“ /MT 620, 50/ i nipošto njih ne biraju. Molimo Gospodina i njegovu presvetu Majku da nam se smiluje i učini od naše Hrvatske mjesto svoga trajnog prebivališta gdje će sav naš život biti trajna hvala Bogu, a one koji služe đavolskom zmaju i herodima odstraniti i zauvijek spriječiti u njihovim naumima.

Rekli bismo zato da je svojim noćašnjim činom i grafitima tzv. Antifa zorno pokazala za kakav se “antifašizam” pod okriljem noći bori i u koju bi je ropotarnicu povijesti trebalo pospremiti.

hkv/http://www.hkv.hr/Hrvatsko nebo

2 thoughts on “Antifi zasmetala osuda udbaša pa zašarali zgradu u vlasništvu Biskupije

  1. Nisu to antife-Sisak, nego antife-šu.ak (kolektivno nazivlje), ‘pardon maj frenč’, neodoljivo mi zvuči, Darane…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)