Pogledajte sastav kojim Bjelica napada Benficu: Nisam rekao bod, nego pobjeda

Vrijeme:1 min, 19 sec

Nakon što je povijesna utakmica protiv Plzena uspješno apsolvirana, današnji susret protiv Benfice dobiva epitet još važnije, a Dinamo će okušati snage protiv portugalskog velikana na Maksimiru s početkom u 18:55 sati u atmosferi rasprodanog stadiona.

Prema ustaljenom običaju Nenad Bjelica nije bacio karte za stol i ne zna se s kojim sastavom Dinamo napada trofejne goste, ali sigurno je da će sastav biti slabiji od onog najboljeg mogućeg, jer kapetana Arijana Ademija čeka operacija, a nema ni Izeta Hajrovića.

U napadu je siguran Petković, a leđa će mu definitnivno čuvati brzanci Olmo i Oršić. Umjesto Izeta Hajrovića moguće rješenje je Kadzior, a zadnjem veznom Šunjiću bi se kao dodatni osigurač veznog reda trebao pridružiti Gojak. Naravno nije isključeno da se Bjelica u nekoj od kombinacija odluči i za Šituma. Zadnji red je više-manje izvjestan. Svoju priliku na desnom beku protiv Plzena je dobro iskoristio Moharrami, ali veća je vjerojatnost da će svoju standardnu poziciju zadržati Stojanović , a lijevu stranu bi trebao držati Leovac. Stoperski par ispred Livakovića je neupitan i činit će ga Dilaver-Theophile.

Naravno, ne bi nas iznenadilo da Bjelica u zadnjem trenutku izvuče nekog asa u rukavu te nas ponovno iznenadi postavom koja bi san o četvrtfinalu održala budnim za uzvrat u Lisabonu.

Atmosferu u modroj svlačionici najbolje oslikava situacija u kojoj je poslovično ozbiljni Bjelica ispravio portugalsku prevoditeljicu tijekom konferencije za medije:

„Nisam rekao bod, nego pobjeda“, rekao je dobro raspoloženi trener Dinama.

Rijeka navijača koja će se večeras slijevati prema Maksimiru, ništa manje od tog ni ne očekuje.

http://www.germanijak.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)