Plenković o odnosima s Predsjednicom RH: Nije sukob, imamo različito mišljenje u pogledu rada Hrvatske vojske

Vrijeme:57 sec

 

 Premijer Andrej Plenković, na konferenciji za novinare nakon sjednice Vlade komentirao je odnose s predsjednicom Republike, Kolindom Grabar Kitarović.

 

Upitan je jesu li odnosi između njega i predsjednice narušeni. “Ja sam samo konstatirao i danas i ono što sam rekao prije nekoliko dana, da mi je žao da je ona komentirala na taj način ovu situaciju. Vjerojatno je to bilo ne u namjeri da se potpredsjednik Vlade nađe pogođenim. Ona je bila u Splitu i vidjela situaciju i mislim da su njezine izjave bile puno realnije nakon uvida. Nismo se čuli. Mislim da nemamo puno tu raščišćavati, ona je izrazila želju vidjeti situaciju u Splitu, ja sam također bio prije dva dana”, rekao je Plenković.

“Nije sukob. Možete moje izjave o tome da su svi mediji u Splitu, kad sam rekao da je požar atraktivan jer se našao blizu nekoga grada, kakav ne bi bio da se dogodio negdje daleko od velikih gradova, danima govoriti da sam nešto pogriješio, nisam. Ovo je jedna situacija u kojoj imamo različito mišljenje u pogledu rada Hrvatske vojske”, rekao je Plenković.

 

Hrvatska-danas.com/https://hrvatska-danas.com/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)