Prijetnje smrću ministrici Vlaisavljević: “Metak u čelo je najbolji ubojica”

Vrijeme:1 min, 6 sec

 

Zastrašujuće prijetnje smrću “Metak u čelo…” osvanule na službenom ulazu ministrice Sanje Vlaisavljević na zgradi Federalnog ministarstva kulture i sporta, objavilo je ovo ministarstvo.

‘‘Na tabli pored službenog ulaza Federalnog ministarstva kulture jutros je osvanuo natpis prijetećeg sadržaja koji su, po dolasku na posao, uočili djelatnici Ministarstva. Na tabli je markerom ispisana sljedeća poruka:

Ne ubija se topom muha. ‘Kršum~bešum‘ najbolji ubica. ‘Ma kane vade humus‘ – ‘dederaga oktant‘ ‘Delo-ῡ-morte‘.

 Prijevod spornog teksta je sljedeći:

Ne ubija se topom muha. Metak u čelo je najbolji ubojica. Bit ćete plijen kao što je i dato obećanje. Sve će biti završeno smrću.‘‘, objavilo je Ministarstvo.

Prijetnje smrću ministrici Vlaisavljević

Uvidom u kamere Federalnog ministarstva kulture i sporta, primijećeno je da je nepoznata muška osoba, oko 1 sat i 50 minuta iza ponoći, 8. 10. 2024. godine, prišla službenom ulazu Federalnog ministarstva kulture i sporta te ispisala zastrašujuće prijetnje na ploči kojom su obilježena parking mjesta Ministarstva na službenom ulazu na koji ulazi ministrica Sanja Vlaisavljević, te se potom udaljila s mjesta događaja.

‘‘O svemu je obaviještena Policijska uprava Centar čiji službenici su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj‘‘, navedeno je u priopćenju.

Inače, ministrica Vlaisavić je godinama žrtva brutalnih medijskih hajki koje se protiv nje redovito vode u sarajevskoj unitarističkoj javnosti.

 

dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

 

Odgovori