„Među kandidatima se ističe jedno ime koje režimski mediji vrlo rado zaobilaze i koje budi nacionalni ponos i uzbuđenje – Tomislav Jonjić“

Vrijeme:3 min, 54 sec

 

„Pozivamo sve domoljube da se okupe i podrže istinske suverenističke kandidate poput Tomislava Jonjića. Vrijeme je da odbacimo politiku koja nas razdvaja i krenemo naprijed zajedno, jači i odlučniji nego ikad. Naš narod zaslužuje vođu koji će se boriti za hrvatsku budućnost, a ne samo za prolazne partijske interese. Približava nam se trenutak kada ćemo, kao narod, zajedno odlučiti o smjeru kretanja naše zemlje. Neka pobijedi najbolji!“ – zaključuje se u osvrtu Božidara Bebeka na predsjedničke kandidate na portalu Totalno.hr.

Stvorimo bolju Hrvatsku! Tomislav Jonjić personificira potrebu za

osnaživanjem hrvatskog identiteta i domoljubnih vrijednosti koje su danas na kušnji

Oduševljenje je u zraku jer se približavaju predstojeći predsjednički izbori, a među kandidatima se ističe jedno ime koje režimski mediji vrlo rado zaobilaze i koje budi nacionalni ponos i uzbuđenje – Tomislav Jonjić! Ovaj zagrebački odvjetnik i publicist, s korijenima iz prekrasne Imotske krajine, odlučio je među svim predsjedničkim kandidatima prvi zakoračiti u političku arenu kao neovisni kandidat. Njegova odlučnost da se nastani na Pantovčaku u narednih pet godina snažno pokazuje njegovu predanost našoj domovini. No, da bi hrvatski narod mogao ostvariti uz Jonjića onaj patriotizam, čemu teži već dugi niz godina, mora biti svjestan političkih manipulacija koje se događaju.

Naime, Hrvatska politika prošla je kroz turbulentna razdoblja, a današnja situacija zahtijeva od nas dublje razmišljanje o budućnosti naše domovine. Dok se odvija predsjednička predizborna trka, sve više ljudi postaje svjesno da kandidati kvazi-desnih stranaka, poput HDZ-ova Dragana Primorca, imaju agendu koja nije usklađena s pravim domoljubnim i suverenističkim vrijednostima. Umjesto da se bore za interese naroda, oni slijede put činilaca s lijeve strane, koji unatoč svojim razlikama često uspijevaju manipulirati desničarskim kandidatima.

Ovdje se postavlja važno pitanje: zašto se hrvatska desnica tako olako ponižava u korist ljevice i Plenkovićevih igara s Milanovićem? Razumijevanje političkog konteksta koji okružuje Hrvatsku ključno je za shvaćanje tih manipulacija. Svi ostali kandidati kao i Dragan Primorac, kandidat HDZ-a, mogu se činiti kao osvježenje na političkoj sceni, ali njihova strategija često se čini više kao igra nego ozbiljna namjera za promjenom. Ponašanje im dodatno potkopava prave domoljubne snage koje se bore za suverenitet Hrvatske.

Zoran Milanović pak igra svoju ulogu poput iskusnog političkog stratega, zna se obilato koristiti slabostima desnice u svoju korist. Njegova pozicija i komunikacija ponekad zavaravaju hrvatsko građanstvo, a istina je da iza te srdačnosti i kritike stoji želja za zadržavanjem moći. Time se dodatno otežava pozicija stvarno domoljubnih kandidata poput Tomislava Jonjića, koji kroz svoj rad i stavove promovira suverenističke vrijednosti.

Međutim, ne možemo ignorirati činjenicu da HDZ i SDP vješto manipuliraju situacijama, koristeći nejedinstvo unutar desnice na svoju korist. Slabost hrvatske desnice na političkoj sceni vodi do opasnosti stvaranja jedne nejasne, neefikasne grupe koja se teško može suprotstaviti objedinjavanju lijevih snaga. Upravo iz ovog razloga, postoji hitna potreba za zajedništvom među domoljubnim snagama. Hrvatska mora pronaći put do jedinstvenog, jasnog i odlučnog glasa koji će zastupati istinske interese naroda bez obzira na političke igre i strategije drugih.

Jonjić ne predstavlja samo kandidata, on personificira potrebu za osnaživanjem hrvatskog identiteta i domoljubnih vrijednosti koje su danas na kušnji.

Ne želim vam samo ilustrirati Jonjićevu hrabrost i odlučnost, već i njegovu sposobnost da povezuje ljude i izazove njihov entuzijazam. Jonjiću je želja prenijeti poruke nade i promjene, a u isto vrijeme boriti se za stabilniju i prosperitetniju Hrvatsku.

Jonjića njegov bogat životopis čini istaknutim kandidatom za razliku od drugih kandidata, jer je kao sudionik Domovinskog rata pokazao hrabrost i požrtvovnost za našu domovinu, što dokazuje njegovu neupitnu ljubav prema Hrvatskoj. Također, od kraja 1992. do kraja 1995. godine imao je uglednu diplomatsku ulogu u veleposlanstvu Republike Hrvatske u Švicarskoj. Njegovo iskustvo u međunarodnim odnosima, koje je stekao radeći u Ministarstvu vanjskih poslova, dodatno ga osnažuje kao potencijalnog vođu koji može premostiti sve izazove za hrvatski narod.

Tomislav Jonjić predstavlja više od samo jednog kandidata; on je poznato ime na hrvatskoj desnici, koje će se boriti za bolje sutra. Njegova vizija za Hrvatsku nadahnjuje, a predstojeći izbori predstavljaju priliku da svaki građanin pokuša razumjeti i evaluirati njegov program i poruke.

Na kraju, pozivamo sve domoljube da se okupe i podrže istinske suverenističke kandidate poput Tomislava Jonjića. Vrijeme je da odbacimo politiku koja nas razdvaja i krenemo naprijed zajedno, jači i odlučniji nego ikad. Naš narod zaslužuje vođu koji će se boriti za hrvatsku budućnost, a ne samo za prolazne partijske interese. Približava nam se trenutak kada ćemo, kao narod, zajedno odlučiti o smjeru kretanja naše zemlje. Neka pobijedi najbolji!

Božidar Bebek

Naslovnica: Totalno HR

Povezano:

Javna potpora skupine uglednih hrvatskih iseljenika predsjedničkom kandidatu Tomislavu Jonjiću

Nomenklatura koja vlada Hrvatskom sustavno prešućuje dr. Jonjića kao predsjedničkog kandidata!

Totalno.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori