Ona nije samo žena za sva vremena, ona je žena za teška vremena

Vrijeme:3 min, 32 sec

 

Vrijeme curi, kiše jesenje neumorno padaju, a Hrvati za početkom zime moraju odlučiti koga žele na Pantovčaku. Mediji uglavnom šute, ponekad se pojavi Mastermind s Pantovčaka s njegovom čuvenom rečenicom da je u Domovinski rat išlo “A Few Good Men”, a sad dodaje ja nisam bio jedan od njih, perući savjest pred sobom i pred drugima, priznajući da je pobjegao od rata i savjesti, no Hrvati kao Hrvati glasaju i glasat će za njega, većina onih koji životni i obiteljski background podsjeća na njihov i čije je životno nasljeđe protkano s nasljeđem šaptača fikusima i paunovima iz kojih partija nikada izađi neće.

Svijet je na raskrižju, Hrvatska je na raskrižju, Hrvati kao narod nestaju, nestaju jer ju vode ljudi bez vizije i osobnog i političkog nasljeđa, u njima ne postoji hrvatstvo, oni su satkani od nekih drugih vlakana, oni nemaju idealne, ne misle na narod, ne misle na Domovinu, a domovina je tamo gdje je dom, a bez doma nema ni države, nema domovine. Njih to ne zanima, njih zanima osobni interes, jer oni su tu da im domovina nešto da i učini nešto za njih, a ne pitaju se što oni moraju dati domovini.

Iako ih mediji pod kontrolom duboke države, kapitala i interesa, mediji čiji je interes isti kao kod onih koji ih guraju, sve u interesu razaranja nacionalnih interesa fokusirani isključivo na dva kandidata iste političke preferencije, istih interesa i lažnog domoljublja, satkanog u debljinu bankovnog računa, Hrvati, hrvatski građani nisu baš ovce koje će netko šišati. Hrvati, oni koji znaju kako je nastala država u kojoj žive, ne zaboravljaju i ne vjeruju Titovim gardistima, sinovima komunističkih moćnika, članovima zločinačke organizacije pod imenom SK. Dok je jedan za nagradu što je bio Titov gardista postao član te zločinačke organizacije, drugi je to postao iz interesa i u vrijeme nastanka hrvatske države on se kandidirao na vodeća mjesta partije u Splitu i Dalmaciji. Sad su obojica profesionalni domoljubi, jedan i branitelj, dragovoljac kada u Hrvatskoj još ni jedan metak nije bio ispaljen, da bi rat proveo gledajući ga na velikim ekranima na Manhattanu ispijajući kavu na tersi nekog kafića.

Imamo dva krila partije, jedno gura šaptača paunovima, a drugo krilo ima žrtveno janje koje će svoju žrtvu debelo naplatiti. Janje koje je žrtvovano samo iz jednog razloga, a razlog je jednostavan “The debt must be paid”, dug se mora platiti. Plenkoviću treba Milanović, isto kao što Milanoviću treba Plenković, tako je Milanović na parlamentarnim izborima postao crvena neman od koje treba spasiti Hrvatsku i omogućio Plenkoviću da ponovo postane neokrunjeni vladar Hrvatske.

Svi ostali kandidati ne zanimaju kandidate partije, lijevog i kvazi desnog krila, a mediji pod kontrolom su tu da ih marginaliziraju, jer koga nema u medijima taj se nije kandidirao, no je li baš tako?

Ostatak kandidata može se svrstati u nekoliko kategorija, beznačajni, benigni i opasni, opasni za kandidate duboke države, ali radost i nada za narod, za domovinu, za budućnost. Sjećate li se pjesme pod nazivom “Žena za sva vremena”, sad imamo ženu, damu, znanstvenicu kao “Ženu za teška vremena”. Njeno ime je Branka Lozo, doktorica znanosti, znanstvenica, majka i žena koja ne pita što država može učiniti za nju, već što ona može i mora učiniti za državu, za narod, za dom.

 Milanović žestoko navija da mu protivnik u drugom krugu bude Primorac, a zazire od kandidata desnice, znate li zašto

Hrvatima je dosta slugu tuđih gospodara, Hrvati više ne žele saginjati kičmu i glavu, Hrvati na čeku države žele osobu koja to može ukinuti, koja može dići glavu ponosno i čestito i reći ne, to nije volja mog naroda, Žele osobu koja će služiti Majci domovini, žele svog zaštitnika, onakvog kao majka koja čuva svoju djecu, njihov sveti dom, dom svih građana lijepe naše, e pa imamo Hrvatice i Hrvati, građani Lijepe naše takvu osobu, osobu koja je antipod kandidatima dva krila partije, imamo našu Majku domovine, našu Branku.

Hrvatima je dosta poznate hrvatske šutnje, njima je dosta slugu tuđih gospodara, njima treba netko tko će ih časno i ponosno, uspravni i čvrsto kao stijena voditi kroz oluje teških vremena, njima treba hrvatska heroina, žena zvana hrabrost, odlučnost, treba im lider, treba im netko da štiti dom i domovinu. Vrijeme je….

 

hrvatski-glasnik.com / Hrvatsko nebo

Odgovori