Galić: Amerikanci su naši strateški partneri, moramo ubrzati NATO put

Vrijeme:51 sec

 

“Dobronamjerne kritike o ostvarenom napretku u procesu euro-atlantskih integracija, koje dolaze od naših strateških partnera moramo prihvatiti odgovorno i fokusirati se na rješenja, a ne izgovore ili pokušaje prebacivanja odgovornosti na druge”, kaže Galić

Zamjenik ministra obrane BiH Slaven Galić na pitanje novinara da pokomentira intervju ministra Zukana Heleza u emisiji Mreža na FTV-u, a za koje su se već mnogi izjasnili kako ne odgovaraju realnosti, ističe:

,,Ne bih komentirao sadržaj intervjua ministra Heleza koji je jučer emitiran na Federalnoj televiziji. Samo mogu reći da sam nemalo iznenađen iznesenim stajalištima i navodima”.

Galić dalje navodi: ,,S druge strane istaknut ću i ovom prigodom moje čvrsto opredjeljenje za ispunjenje obveza koje je Bosna i Hercegovina prihvatila u procesu NATO integracija, osobito onih koje se odnose na Ministarstvo obrane BiH.

Dobronamjerne kritike o ostvarenom napretku u procesu euro-atlantskih integracija, koje dolaze od naših strateških partnera moramo prihvatiti odgovorno i fokusirati se na rješenja, a ne izgovore ili pokušaje prebacivanja odgovornosti na druge”.

 

vecernji.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori