Škoro Nema filma o Blagi Zadri, zašto bi ga bilo o meni

Vrijeme:1 min, 32 sec

 

Legenda glazbene scene na ovim prostorima bio je gost u podcastu Vrisak

Hrvatski glazbenik Miroslav Škoro bio je najnoviji gost podcasta VRISAK. U emisiji je govorio o poslovima, svom privatnom životu, političkom angažmanu…

Škoro je u nedjelju, 4. kolovoza, nastupio na koncertu u Viru pored Posušja. Upitan “šta ima” što je uobičajeni početak razgovora sa svakim gostom, Škoro je kazao da je to “najteže pitanje”.

Otkrio nam je da trenutno radi kod kuće na lijepljenju lajsni jer mu je kuća u fazi uređenja.

Upitan tko mu je najbolji prijatelj s estrade, kazao je da je sa svima u dobrim odnosima. Urednik i voditelj Ivan Crnjac pitao je gosta i što bi volio tko da ga glumi danas – sutra u biografskom filmu.

“Brad Pitt”, kazao je uz osmjeh Škoro kazavši kako ne misli da će se takvo što dogoditi.

“Mi nemamo kulturu poštovanja te vrste umjetnosti. Jednostavno ne snimamo filmove. Pogledajte neke holivudske uratke. Mi znamo sve o kralju Arthuru, naprimjer, pet filmova je snimljeno, ili o iskrcavanju na Normandiju, oni to rade, mi nemamo tu kulturu. Nemamo film o dolasku Hrvata na ovo područje, nemamo film o jednom Blagi Zadri”, kazao je Škoro.

Dotaknuo se i svoje političke karijere i angažmana, a na ulazak u politiku se odvažio, kaže, jer je htio nešto mijenjati.

“U politici sam popu*io, dobio po lampi, ali nije mi žao jer sam pokušao”, kazao je Škoro.

Gost je sudjelovao i u Leksikonu, stalnoj rubrici portala VRISAK. Upitan je li mu draži Johny Cash ili Balašević – odabrao je Casha kazavši da je i sam Balašević plagirao njegove pjesme.

Upitan je da bira između vina i piva, Rozge i Severine, košarke i nogometa, a što je rekao o tome i drugim temama, gledajte na našem YouTube kanalu gdje možete pronaći i ostale goste podcasta VRISAK.

 

Vrisak.info / Hrvatsko nebo