Fra Mario Knezović: Otvaranje olimpijskih igara – “sotonska izmetina”

Vrijeme:2 min, 11 sec

Nakon sinoćnjega svečanog i spektakularnog otvorenja Olimpijskih igara u Parizu, koji su putem televizije pratile navodno milijarde ljudi, zaredale su s katoličke strane brojne oštre reakcije, u kojim se tvrdi da se ne samo parodiralo, nego i izrugalo Posljednju večeru, na kojoj Isus Krist dijeli euharistijski kruh dvanaestorici učenika. Tada je ustanovljen sakrament euharistije odnosno pričesti. Parodiran je svjetski poznati prizor sa slike Leonarda da Vincija koja prikazuje Posljednju večeru. Američki katolički biskup Robert Barron, poznat kao inače tolerantan i pomirljiv propovjednik i autor vrlo popularnih televizijskih emisija o Bibliji, kršćanstvu i Crkvi te drugih nastupa, osudio je tu svečanost. Zanijekao je bilo komu pravo da vrijeđa kršćanstvo i zapitao se što bi se organizatorima dogodilo da ikada uvrijede islam. Hercegovački franjevac fra Mario Knezović, propovjednik aktivan i u medijima i po mrežama društvenosti, objavio je na Facebooku žestok osvrt, koji prenosimo u nastavku.

 

Mario Knezović: Otvaranje olimpijskih igara – sotonska izmetina

🔸️Sinoć je u Parizu pokopan olimpijski duh natjecanja, jednakosti, zajedništva, mira i širenja međuljudski vrijednosti. Scenarij otvaranja je ogavno pljunuo na ono u što se olimpijski duh stoljećima pozivao.
🔸️️Scenarij otvaranja je bilo čista đavolska izmetina. Ako je „vrhnunac“ dosjetljivosti organizatora izrugati Posljednju večeru, Euharistiju i ono od čeka kršćani žive, onda je sve jasno.
🔸️WOKE kultura, koja je po njima širenje tolerancije i brisanje diskriminacije, sinoć je razotkrivena do kraja. Jasno su rekli, a samo imbicili (idioti) to ne mogu shvatiti, da je WOKE kultura promoviranje sotonizma i uništenje čovjeka u korijenu.
ŠTO UČINITI❓️
1. Biskupska konferencija u Francuskoj, papinski nuncij u Francuskoj trebaju uputiti oštru notu prigovora organizatorima, Olimpijskome odboru i državi Francuskoj.
2. Sam papa Franjo (ako uopće može i doći do ovih informacija okružen štitonošama Woke kulture) mora reagirati u obrani Otajstva Euharistije.
3. SPORTAŠI koji se tamo natječu, a kršćani su (katolici, pravoslavni, neki protestanti) neka pri izlasku na borilišta načine znak KRIŽA i neka svetom soli i vodom poškrope svoje sobe u olimpijskome selu i borilišta gdje će se natjecati. (Možda bi neki mogli i razmisliti o napuštanju igara!)
4. Sinoć je predsjednik hrvatske vlade Plenković, ako se smatra širiteljem ljubavi i vjernikom, a bio je na otvorenju, trebao vidjevši to napustiti svečanu pozornicu! S njim su to trebali učiniti i predstavnici drugih država, npr. Vučić koji ljubi Porfirija, gdje žive kršćani! Ima li te svijesti ili je i ona sinoć pokopana!?
📌Bože, zaštito naša, očuvaj sve od zloduha koji je viđen na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu! U ime trojedinoga Boga neka umukne zloduh pušten sinoć s lanca!
Povezano:
https://hrvatskonebo.org/2021/08/07/zdravko-gavran-globalni-tsunami-protiv-musko-i-zensko-stvori-ih-sve/
FB/Hrvatsko nebo