Vatreni se vratili u Hrvatsku, Modrić izazvao oduševljenje navijača: ”Emocije se nisu baš slegle”

Vrijeme:1 min, 49 sec

 

Hrvatski nogometaši sletjeli su u Zagreb nešto iza 13 sati.

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se s Europskog prvenstva u Njemačkoj. Vatreni su završili kao treći u grupi B iza Španjolske i Italije te ispred Albanije.

No, nažalost, dva boda ipak nisu bila dovoljna za mjesto u osmini finala, čak ni kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Vatreni su jutros napustili kamp u Neuruppinu. Oko 7:45 autobus s hrvatskom delegacijom napustio je luksuzni resort i krenuo prema berlinskoj zračnoj luci pod jakom policijskom pratnjom.

U Zagreb s njima nisu putovali Josip Stanišić, Marin Pongračić i Luka Sučić koji su imali let za München.

U zračnoj luci okupili su se navijači, većinom mlađi, koji su igrače pozdravili pljeskom. Izjave za medije nisu bile predviđene. Svi žele krenuti na odmor nakon duge i zahtjevne sezone te potom priprema i utakmica na Euru.

Sosa: Treba biti dostojanstven u porazu

Prvi je izašao Borna Sosa koji je pozdravljen pljeskom, kao i Marko Pjaca koji nije dobio ni minute na Euru.

”Tužni smo što je završilo ovako kako je. Smatramo da je moglo biti i u drugom smjeru s obzirom što smo pokazali protiv Italije. To je nogomet, kao što je izbornik rekao treba biti dostojanstven u porazima. Ne mogu opisati koliko je lijepo bilo slušati himnu gdje je 80 posto stadiona hrvatski navijači. Upravo zato mi je bilo žao što nismo išli dalje, kazao je Sosa.

Bruno Petković je podijelio autograme najmlađim navijačima.

Modrić: Emocije se nisu baš slegle

Luka Modrić dobio je najviše pljeska. Orilo se ”Luka, Luka”! Kapetan je spremno pozirao s mladim navijačima i dijelio autograme. Luka se jedva probijao kroz navijače, a na pitanje jesu li se slegle emocije, kratko je odgovorio ekipi Nove TV:

”A nisu baš…”

Dalić: Hvala ljudima što su nas došli pozdraviti

Izbornik Zlatko Dalić bio je dirnut spontanim dočekom pretežito najmlađih navijača s roditeljima.

”Tužni smo, ali lijepo je da nas ljudi dođu pozdraviti. Hvala im na tome. Nismo to očekivali. Hvala svima.”

Izbornik i igrači sad idu na odmor, a ponovo su s nama u rujnu kada kreće Liga nacija uz prijenose na Novoj TV i gol.hr-u.

 

gol.ba / Hrvatsko nebo

Odgovori