NESHVATLJIV ČIN: Jutro nakon sumanutog pohoda kod Karlovca mještani u šoku, očevid otežava kiša

Vrijeme:1 min, 44 sec

 

Policija je sinoć kasno navečer objavila da je jedna osoba poginula i jedna ranjena, a tragedija je mogla biti i mnogo veća s obzirom na to da Ivica navodno nije birao mete. Tijekom noći i danas ujutro policija nije dozvoljavala ulazak u ulicu, budući da je očevid još uvijek u tijeku, a dodatno ga otežava i kiša koja neumorno pada čitavu noć pa i sada.

Jutro nakon sumanutog pohoda Ivice Pavlačića u mjestu Lemić Brdo kod Karlovca samo se po dva policijska punkta koja sprječavaju dolazak ljudi u selo može zaključiti da je prošla noć bila tragična za stanovnike ovog mjesta.

Podsjetimo, Ivica Pavlačić sinoć je oko 18.30 navečer, kalašnjikovim izrešetao kuće i automobile, ubivši prvog susjeda, ujedno i bratića Stjepana Lemića te ozlijedio susjeda koji je htio pomoći Stjepanu.

 

Čitavo mjesto bilo je pod opsadom do 20.30 zbog sumanutog susjeda kojeg su uspjeli obuzdati tek pripadnici ATJ-a Lučko. 

Policija je sinoć kasno navečer objavila da je jedna osoba poginula i jedna ranjena, a tragedija je mogla biti i mnogo veća s obzirom na to da Ivica navodno nije birao mete. Tijekom noći i danas ujutro policija nije dozvoljavala ulazak u ulicu, budući da je očevid još uvijek u tijeku, a dodatno ga otežava i kiša koja neumorno pada čitavu noć pa i sada.

Policijski očevid nakon ubojstva u karlovačkom predgrađu Lemić Brdu  | Autor : Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL17.09.2022., Karlovac – Jutro nakon teskog ubojstva i ranjavanja mjestana u Lemic brdu policija ne propusta nikog osim stanara u mjesto jer je ocevid u tijeku. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELLMještani koje smo zatekli tijekom jutra ne žele puno pričati o svemu, još su u šoku i nije im jasno zašto se njihov susjed odlučio na takav užasan čin.

Poznavali su ga kao povučenog, ”na svoju ruku” i ” u svom filmu i povučen od svih. Nikada nije pokazivao nikakvu agresivnost, no bio je sklon alkoholu.

Iz policije poručuju kako su istraga i očevid još uvijek u tijeku.

Snježana Bičak/VL/https://www.vecernji.hr/Hrvatsko nebo