FB Komentar Kresimir Brlobus: Gospodine Plenković otrijeznite se, molim Vas, jer je taština, nedvojbeno za Vas i Predsjednicu Kolindu-Kitarović prejak alkohol, koji očito ima trenutno za sve vas previše maligana.

Vrijeme:2 min, 43 sec

 

Pročitajte jedan sjajan komentar gospodina Krešimira Brlobusa napisan na portalu Kamenjar.info  kao reakciju na Plenkovićevo “pronalaženje formule za pobjedu Kolinde Grabar Kitarović” u drugom krugu predsjedničkih izbora. Gospodin Krešimir jasno ukazuje tko je krivac za poraz Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima. Poraz koji nesretnik Jandroković  predsjednik Sabora nemušto pokušava pretvoriti u pobjedu Kolinde Grabar Kitarović i HDZ-a.

Uredništvo portala Hrvatsko nebo 

 

Plenković: Pokušat ćemo pronaći formulu za pobjedu Kolinde Grabar Kitarović

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako će stranka analizirati rezultate prvog kruga izbora te pokušati pronaći formulu za pobjedu njihove kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović, a s optimizmom na drugi krug izbora gleda i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković.

“Idemo se malo sastati da vidimo kako naći formulu za pobjedu u drugom krugu”, rekao je kratko Plenković novinarima ispred središnjice HDZ-a uoči sjednice stranačkog vodstva.

Jandroković: Vjerujemo da ćemo naći načina da dopremo do Škorinih birača

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković kazao je pak kako HDZ s dosta optimizma gleda na ono što im predstoji.

Očekuje, kaže, da će kampanja biti neizvjesna i tvrda politička utakmica, ali je uvjeren da njihova kandidatkinja ima vrlo dobre izglede za uspjeh.

Nije se složio s ocjenom da su HDZ i Grabar Kitarović doživjeli izborni poraz. S obzirom da je čak 52 posto glasova pripalo dvojima kandidatima s desnog političkom prostoru to je, smatra, najbolji rezultat te opcije još od vremena Franje Tuđmana.

HDZ je, kaže, uvažio poruke dojučerašnjih HDZ-ovih birača koji su svoj glas u prvom krugu dali Miroslavu Škori.

“Svakako ćemo o njoj voditi računa tijekom drugog kruga predsjedničkih izbora, vjerujemo da ćemo naći načina da dopremo do njih i da će oni shvatiti koliko je bitno da Kolinda Grabar Kitarović ostane predsjednica”, zaključio je.

Jandroković pretpostavlja da će u drugom krugu biti debata koje su, smatra, važne su kako bi građani mogli procijeniti tko što nudi. (Hina)

****

Krešimir Brlobus

Tako je to gosp. premjeru Plenković kada se narod pod svaku cijenu želi prevariti, tako je to kada u narodu postupno i sustavno ubijate njegov stoljećima stećeni identitet, tako je to gosp. premjeru kada ste narodu nastojali ispuknuti od Boga i njihovih roditelja darovanu dušu. Ono bitno, Vi ste nedvojbeno željeli da bude sve trulo u hrvatskom narodu, naravno, i u njegovoj stoljećima iščekivanoj i hrabroj izborenoj državi.

Prisjetite se samo kako ste se iživljavali na hrvatskom školstvu? Sve Vam je konačno došlo na naplatu. Sjetite se da sam Vas osobno više puta molio i ujedno upozoravao da ne podcjenjujete „svoj“ narod. Ali Vi ste non- stop glumili poli-intelektualca želeći biti ponad pameti hrvatskog naroda. Zato Vas i gospođu Kolindu nije bilo teško pobijediti. Naime, sve što ste svojim političkim suprostavljenicima „radili“ zajedno sa svojom strankom HDZ-om bili su auto golovi, dapače darovi na kojima Vam gosp. Milanović može biti i te kako zahvalan. On se nije trebao nimalo truditi, jer mu je Vaša taština i taština HDZ-a ponajviše pomagala. Najviše ste mu pomagali upravo onda kada ste varali „svoj“ hrvatski narod.

Gospodine Plenković otrijeznite se, molim Vas, jer je taština, nedvojbeno za Vas i Predsjednicu Kolindu-Kitarović prejak alkohol, koji očito ima trenutno za sve vas previše maligana. Srdačan pozdrav i pamet u glavu!

Hrvatsko nebo