SULJAGIĆ NAPAO KARDINALA PULJIĆA: On je eugeničar koji štuje masovne ubojice!

Vrijeme:2 min, 46 sec

 

 

Emir Suljagić, bivši član ACIPS-a, bivši romansijer Zlatka Lagumdžije, bivši partner , privremeni stanovnik Bratunca, bivši osnivač “Prvog marta”, bivši član SDP-a, bivši član DF-a, bivši ljevičar i recentni nacionalist suosnivač jedne od najekstremnijih stranaka u BiH, Građanske stranke, iskreno radikalni političar i zagovaratelj hegemonije muslimanske većine u BiH, koji svaki drugi oblik uređenja koji drugim narodima daje kolektivna prava naziva apartheidom manjine nad većinom, nakon uvreda na račun Ivana Lovrenovića koji ga je nazvao demokratskim talibanom, ne staje sa svojim uvredama, piše Poskok.info. Najnovija žrtva njegovih manijakalnih ispada je kardinal Vinko Puljić.

 

Gostujući u emisiji “Dobar, loš, zao” na Našoj TV, Puljić je kazao ono što cijela bh javnost zna. “Imamo još ljudi koji su se predstavljali Hrvatima da bi došli do pozicije u politici ili na poslu”, čime također jasno odgovara na pitanje o Željku Komšiću.

Kardinalova konstatacija bila je dovoljna Suljagiću da iznese niz uvreda na njegov račun. Optužio ga je da je eugeničar koji štuje Pavelića i želi društvo vratiti u mračno, srednjovjekovno doba. Suljagićev napad treba shvatiti kao očajnički pokušaj približavanja Komšiću, jer radikali iz GS-a mogu preživjeti samo ukoliko ih u miraz uzme neka jača stranka.

Napad na Puljića nije ništa drugo nego udaja za DF, piše Poskok.info. Tako će i DF dobiti radikalnog člana partije, ako ga Komšić primi nazad. Točno onako kako to već ima i SDP BiH. Koji je u svoje članstvo primio čovjeka s američke crne liste. Bakira Alispahića. SDP BiH je valjda procjenio da je važno imati kadar u svojim redovima koji na dnevnoj bazi ima informacije o tome što se događa unutar zidova US ambasade. US ambasada nikada nije demantirala medijske natpise, koji siju strah u žilama žrtava AID-a, građana BIH. U natpisima se tvrdilo da je naprosto nevjerojatno da lokalni uposlenici SAD ambasade prve informacije o tome što misle US dužnosnici u našoj zemlji daju čovjeku s američke crne liste, kojeg je Slobodna Bosna dovodila u vezu s organiziranjem terorističkog kampa u Pogorelici ali i sa izdavanjem putovnice Osami Bin Ladenu. Kako je moguće da je nekadašnji šef AID-a postao član SDP-a nije jasno. Budući da SDP nominalno ne podržava terorizam.

“Vinko Puljić je u osnovnoj školi bio razredni eugeničar”, piše Suljagić u svojem tweetu aludirajući tako na Hitlera i njegovu općinjenost eugenikom.
Ovaj radikal tu se ne zaustavlja pa nastavlja s optužbama na račun cjelokupne Crkve, optuživši istu za simpatiziranje Pavelića:

Katolička crkva, institucija koja je prigrlila sve masovne ubice i njihove saučesnike, od Ante Pavelića do Darija Kordića, zauzela je zvanični stav da @ZeljkoBiH nije dovoljno ni pravi Hrvat.

Kaže Suljagić i da bi Puljić rado organizirao lomače. Istovremeno ga optužujući za nedovoljan angažman pri ograđivanju od zločina HVO-a. Bošnjačke zločine, pogađate, Suljagić opet nije spomenuo…

“Kako bi Vinko Puljić volio omanju lomaču organizovati… Katolička crkva se nije nikad sa ovakvom nedvosmislenošću ogradila od počinitelja zločina u Ahmićima, Stupnom dolu, Heliodromu. Nikad.”

U ovom tweetu spomenuo je i Ivana Lovrenovića, te mračno i srednjovjekovno lice katoličke crkve…
“Kako podlo i kako ispod časti od Vinka Puljića. Ovo je pravo lice Katoličke crkve: mračno srednjevjekovlje, verbalna iknvizicija, intelektualno spaljivanje na lomači. Iz isto registra iz kojeg dolazi bljuvotina Ivana Lovrenovića da sam ja – taliban, napisao je Suljagić na Twitteru.

 

hms.ba/ http://hms.ba/Hrvatsko nebo