PROMOVIRANA KNJIGA DR. PRLIĆA: “Herceg Bosnu sotoniziraju protivnici ravnopravnosti Hrvata”

Vrijeme:1 min, 13 sec

 

– Ona nije uspostavljena da bi se rušila BiH, već da bi se Hrvati obranili i obranila BiH. Bez HR HB i HVO-a bio bi ostvaren velikosrpski plan osvajanja BiH. HR HB i RH pomogli su i u naoružavanju muslimanske vojske Armije R BiH i zbrinjavanju tisuća bošnjačkih izbjeglica. Zbog čega se onda Herceg Bosna danas sotonizira i tko to čini retorički se upitao Šoljić i ponudio odgovor: Zato jer nekima nije bilo u interesu da se Hrvati obrane. Oni koji su bili protiv HR HB bili su i ostali protivnici ravnopravnosti Hrvata, kazao je, te dodao:.

-Oni koji su osporavali HR HB, danas osporavaju Hrvatima pravo da sami biraju svoje političke predstavnike, kao da su Hrvati idioti pa trebaju tutore, osporavaju im da imaju svoj rtv servis, što u Europi imaji i nacionalne manjine, a u posljednje vrijeme osporavaju i pravo Republici Hrvatskoj da poveže svoj teritorij pelješkim mostom, kazao je Šoljić.

Svečanoj akedmiji kojom je obilježena 24. obljetnica utemeljenja Hrvatske Republike Herceg Bosne nazočili su, među ostalima i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr Dragan Čović, predsjednik Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog Sabora BiH dr Božo Ljubić, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, čelnici Zastupničkog i Doma naroda Parlamenta BiH Bariša Čolak i Borjana Krišto, i drugi hrvatski dužnosnici.

 

……….Više na stranici:Herceg Bosna/Moja Domovina……….

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/08/28/promovirana-knjiga-dr-prlica-herceg-bosnu-sotoniziraju-protivnici-ravnopravnosti-hrvata/

 

Herceg Bosna/Moja Domovina/ http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/Hrvatsko nebo

Odgovori