Policija uhitila osumnjičenog za ugrožavanje predsjednika F BiH Marinka Čavare

Vrijeme:52 sec

 

16: 27 Zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanja sigurnosti uhićen je H. N. iz Kaknja, a nakon što je Predsjednik Federacije Marinko Čavara prijavio nadležnim tijelima fizičku ugroženost.

Marinko Čavara, predsjednik Federacije BiH, prijavio je nadležnim organima “sumnjiv slučaj”, požalivši im se da mu je “život bio ugrožen” 5. srpnja kada se vozio autoputem Kakanj – Zenica. Zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanja sigurnosti uhapšen je H. N. iz Kaknja.

“Službenici Policijske stanice Kakanj su 7. srpnja, u suradnji sa službenicima Federalne uprave policije, identificirali H. N. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanja sigurnosti i lišili ga slobode”, rekli su u MUP-a Zeničko-dobojske županije.

Naveli su da je nad uhićenim isti dan zavedena kriminalistička obrada, a da je narednog dana predan Tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije na nadležnost i dalje postupanje.

Uhićeni je od ranije poznat policiji……….

………….više na stranici HercegBosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/07/14/policija-uhitila-osumnjicenog-za-ugrozavanje-predsjednika-f-bih-marinka-cavare/

 

HMS/ http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/HercegBosna – Hrvatsko nebo

Odgovori