HRVATI, TI (POMALO) NEOBIČNI AGRESORI Pomagaj, Seko slatka!

Vrijeme:1 min, 41 sec

 

Ne smatram velikim dugom prema agresorskoj Hrvatskoj to što, navodno, pola milijuna Bošnjaka ima agresorske putovnice. Ali, to što je ženski dio obitelji Izetbegović stanovito vrijeme ratova na Braču… e, to vrijedi makar trećeg kanala! Zato – vidi naslov!

 Iščekivanje presude (hrvatskoj) haaškoj šestorki, dakle Herceg-Bosni, pa onda i Hrvatskoj (kao agresoru) i sveopća galama bošnjačkih političara na spominanje trećeg entiteta, dio su iste priče. Što bi, prilično rezignirano, kazao jedan od, inače, najvećih optimista glede europske (čak!) perspektive Bosne i Hercegovine, Dragan Čović: „Što god progovorimo u Sarajevu se dočeka kao podjela i treći entitet”.  Kuliminiralo je sve posljednjim doista bizarnim ovotjednim reakcijama na neuvrštavanje na dnevni red sjednice Federlanog parlamenta smjene generalne direktorice sarajevskog Univerzitetskog kliničkog centra Sebije Izetbegović.

Glasilo Stranke bolje budućnosti, dajući topničku potporu parlamentarnom napadu slijeva, sa zabrinutošću se pita što li je (sve) Bakir Izetbegović obećao Draganu Čoviću, e ne bi li HDZ i on spasili njegovu bolju polovicu od razjarenog SDP-a i jataka. Treći, hrvatski kanal se predmnijeva! No, ne bi se Avaz iznenadio i kad bi Sekin suprug, kako bi li joj spasio fotelju, potpisao i treći entitet. Bosna je, doduše, jedna i jedina, nedjeljiva takoreći, ali zar i žena nije – jedna. Više-manje. A nedjeljivost je neupitna!

Ne daj se Bosno!

Naša stranka, ta, kao što je znano, politička sila nebeska, drži kako je paralamentrano aboliranje gospođe Izetbegović, zapravo, udarac na Bosnu ponosnu. Jer kad god treba udariti na institucije, poentiraju ovi veselnici, kolaboracija HDZ – SAD je na djelu. Biva, oni koji bi direktoricu Seku poslali kući da se malo više posveti predsjedniku Bakiru brane instituciju, najvažniju federalnu bolnicu, a ovi koji misle kako je predsjednik Bakir već veliki pa se može i sam o sebi brinuti su – antiprotivni. Ukratko, bitka za Seku – ili Bosnu, ovisi tko kako gleda – se nastavlja………

 

 ………Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/06/19/hrvati-ti-pomalo-neobicni-agresori-pomagaj-seko-slatka/

 

Dnevnik .ba /Hrvatsko nebo /http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/HercegBosna Hrvatsko nebo 

Odgovori