MENS REA – SLOBODAN PRALJAK : ” Eto, tako mislim. “

Vrijeme:1 min, 3 sec

 

 

MENS REA – SLOBODAN PRALJAK

 

Tko jesam i što jesam ja, Slobodan Praljak, prosječni „nacionalist“ iz Hrvatske, „hrvatski nacionalist“, izgledni
kandidat za „udruženog zločinca“ u budućem obrambenom ratu?

Tom naljepnicom (etiketom) označen je čovjek koji u komunističkoj Jugoslaviji misli i govori javno (završi na
robiji ili biva ubijen) ili govori među sličnima ovo:

1. Tito je komunistički zločinac (ozbiljni zapadni povjesničari svrstali su ga na listu deset najvećih
zločinaca 20. stoljeća), koji je i u ratu, a posebice poslije rata (II. svjetskog rata), ubio stotine tisuća
ljudi, zatvorio desetine tisuća, protjerao stotine tisuća (i Nijemce – „Volksdeutschere“ i Talijane i
Poljake, i … ), koji je svoje političke protivnike ubijao masovno u logorima (Goli otok) i u Njemačkoj,
Italiji, Francuskoj, Austriji, … DOKUMENT D-1.

U vrijeme dok pišem ova slova (2016. god.), u Republici Sloveniji iskapaju se ostaci ljudskih tijela iz masovnih grobnica koje su Titovi partizani napunili poslije kraja II. svjetskog rata.Slovenski povjesničari i istraživači (molim, ne Hrvati) tvrde da u tim grobištima leži oko 140.000 (stočetrdesettisuća) Hrvata.

Sitnica, kao dvije male atomske bombe, ali male, sasvim male, molim………………..

 

………Više na stranici:Herceg Bosna…………..

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/04/14/mens-rea-slobodan-praljak-eto-tako-mislim/

 

Hrvatsko nebo/Herceg Bosna/Hrvatsko nebo

12 thoughts on “MENS REA – SLOBODAN PRALJAK : ” Eto, tako mislim. “

  1. General Slobodan Praljak hrvatski je vitez koji se ni po cijenu glave ne odriče svojih uvjerenja. Ponosan sam što sam uz takve ljude imao čast sudjelovati u Domovinskom ratu i stvaranju Hrvatske. Ta Hrvatska, nažalost, odriče se onih koji su je stvarali zahvaljujući ljigavcima, čankolizima, slugama i kameleonima koji sjede u vlasti i izdajničkim petokolonaškim medijima. Poslije prvoga predsjednika dr Tuđmana, ovo je sve jad i čemer. Vlast koja spriječava obranu onih koji su stvarali državu NIJE HRVATSKA VLAST, televizija koja šuti o našim vitezovima iz Herceg Bosne koji čame 13 godina u haaškom kazamatu, NIJE HRVATSKA TELEVIZIJA, vlast koja kleveće vlastiti narod i državu NIJE HRVATSKA VLAST, političari koji lažno optužuju svoju zemlju za agresiju na Bosnu i Hercegovinu NISU HRVATSKI POLITIČARI, ljigavci i beskičmenjaci koji savijaju šiju pred svakim činovnikom koji svrati iz bijelog svijeta NISU HRVATSKI DRŽAVNICI. Oni kojii četnike uzimaju u koalicije a ignoriraju one koji su domoljubi NISU HRVATSKI DRŽAVNICI NEGO LJIGAVCI I NIKOGOVIĆI. Nakotilo se toliko šljama da čovjek više ne zna kud se okrenuti od tuge i čemera. GENERALE, ČEKAMO TEBE I TVOJE PRIJATELJE! VI STE NAŠ PONOS I NAROD VAM NIKAD ZABORAVITI NEĆE!

    1. Možda je bilo slučajno, o svašta! Baš se sjećam da ste napisali krasan komentar, g. Zlatko. Ovaj sustav komentiranja nekad ‘divlja’ i nestanu komentari, ne vjerujem da je netko od admina to učinio, a drugi komentatori to ne mogu učiniti…

        1. Zlatko nitko nije dirao ništa nitko baš ja ga i nemam naznačenog kao spam pa ni meni nije jasno, tako da ga ni vratiti ne mogu no ovako

          General Slobodan Praljak hrvatski je vitez koji se ni po cijenu glave ne odriče svojih uvjerenja. Ponosan sam što sam uz takve ljude imao čast sudjelovati u Domovinskom ratu i stvaranju Hrvatske. Ta Hrvatska, nažalost, odriče se onih koji su je stvarali zahvaljujući ljigavcima, čankolizima, slugama i kameleonima koji sjede u vlasti i izdajničkim petokolonaškim medijima. Poslije prvoga predsjednika dr Tuđmana, ovo je sve jad i čemer. Vlast koja spriječava obranu onih koji su stvarali državu NIJE HRVATSKA VLAST, televizija koja šuti o našim vitezovima iz Herceg Bosne koji čame 13 godina u haaškom kazamatu, NIJE HRVATSKA TELEVIZIJA, vlast koja kleveće vlastiti narod i državu NIJE HRVATSKA VLAST, političari koji lažno optužuju svoju zemlju za agresiju na Bosnu i Hercegovinu NISU HRVATSKI POLITIČARI, ljigavci i beskičmenjaci koji savijaju šiju pred svakim činovnikom koji svrati iz bijelog svijeta NISU HRVATSKI DRŽAVNICI. Oni kojii četnike uzimaju u koalicije a ignoriraju one koji su domoljubi NISU HRVATSKI DRŽAVNICI NEGO LJIGAVCI I NIKOGOVIĆI. Nakotilo se toliko šljama da čovjek više ne zna kud se okrenuti od tuge i čemera. GENERALE, ČEKAMO TEBE I TVOJE PRIJATELJE! VI STE NAŠ PONOS I NAROD VAM NIKAD ZABORAVITI NEĆE!

          1. Darane, hvala, očito da je nešto drugo, tehnički posrijedi, oprosti ako sam bio neugodan, nisam ni mislio da bi ti ili netko od tvojih suradnika brisali. Pozdrav, sve u redu.

          2. Ne brini nisi nije se rodio taj tko mi smije u tebe dirati ahahahah
            No upozori ako je nešto i neprimjereno da to počistimo 🙂

          3. Od ” Hrvatske šestorke” iz BiH – deseteljeće i pol u Haagu utamničeni i plitikantski giljotirani – u Hrvatskoj je važnija vijest da se roda Klepetan vratio Malenoj.

            Jebeš nevjerstvo tijekom Klepetanovog kašnjenja. Čim se vratio on je nevjernoj Malenoj i njenom zagondžiji poulpao jaja i sad su, osim poraženog zagondžije, svi sretni što će ih Klepetan napraviti.

            I Malena je sretna jer sad zna da je Klepetan bolji od žigolo zagondžije. I Klepetan je sretan jer mu je Malena oprostila kašnjenje. Jedino on sam (Klempo) nema što oprostiti jer je Malenu jako svrbilo. Hrvatska slavi.

            Na ovo obiteljsko nasilje nad frknutim zagondžijom, nevjernoj Malenoj i Klepetanovom lupanju izvanbračnih jaja – fašistički terorizam nad demografskim nastojanjima – hrvatska Pučka pravobraniteljica Lora Vidović (expert za zaštitu antife i liberalnih anomalija) još uvijek šuti.

            Koliko sutra eto nam Uskrsa i bit će elać polupanih jaja. Oj Hrvatska čuvaj svoja jaja jer haaški zagondžija upravo na njih cilja. Tucanju se pridružuje i bošnjačko-srpski dogovor čija čestitka je već prije par mjeseci u Orašje stigla, a danas iz Trebinja direkt i u HR na adresu gen. Ante Gotovine.

            Ovih šest hrvatskih jaja iz BiH i tako je kolateralna šteta. Dajte više polupajte ih kako bi sadomazohizmom izpočetka krenuli u suđenje nekim drugim Hrvatima.

  2. Hrvatskom nebu, svim citateljima, komentatorima, vjernicima i hrvatskim Vitezovima zatocenim u politikantskom haaskom kazamatu sretan Uskrs.

    Jucer na svetoj misi svecenik je svima dao krasnu uputu – U cast Spasitelju izgovarajmo “Hvala i oprostite”!

Odgovori