Otvoreno pismo generala Mije Jelića HNS-u: Pomagao sam svojim kolegama braniteljima, bez obzira na posljedice

Vrijeme:1 min, 10 sec

 

Umirovljeni general HVO-a i HV-a Zlatan Mijo Jelić poslao je pismo Predsjedništvu Hrvatskog narodnog sabora (HNS), koje ekskluzivno donosi portal Grude.com, a u kojem se osvrnuo na temu o kojoj je Predsjedništvo HNS-a između ostalog raspravljalo na posljednjoj sjednici, a to je nastup generala Jelića u emisiji „Iza zavjese“.

General Jelić u pismu je upoznao HNS-ovce da je 15 godina vođena istraga protiv njega i desetaka hrvatskih branitelja. Također, odgovorio je i što je on činio za hrvatske branitelje i na koji način je pomagao obranu generala Ante Gotovine, Paške Ljubičića, Darija Kordića i drugih hrvatskih branitelja.

Poštovani članovi Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora,

Koristim prigodu obratiti vam se vezano za sjednicu Predsjedništva HNS-a od 20.03.2017.godine na kojoj ste u točki “Analiza stanja braniteljske populacije” raspravljali i komentirali moj nastup u emisiji “Iza zavjese” prvoga programa HRT-a od 15.03.2017.godine koju je vodio gospodin Tihomir Dujmović.

Neki od vas su postavljali pitanja u smislu gdje sam ja bio i što sam radio po pitanju ove problematike dok meni nije podignuta optužnica. Ja vam želim odgovoriti na ovo i još neka pitanja vezana za ovu problematiku…………

…………VIŠE NA STRANICI Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/03/30/otvoreno-pismo-generala-mije-jelica-hns-u-pomagao-sam-svojim-kolegama-braniteljima-bez-obzira-na-posljedice/

 

Grude.com/Kamenjar .Com //HercegBosna-Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)