Hrvatsko nebo i ŠESTORKA HERCEG-BOSNA : Razbijanje laži televizije TV1

Vrijeme:1 min, 24 sec

 

Dobili smo u inbox tri isječka s izvjesne TV1 televizije, i s molbom čovjeka koji nam je to poslao da damo svoj osvrt na izrečeno u tim tv-prilozima. Međutim, tu ima toliko laži da smo morali sačinit bilješku, jer status je prekratak za pobijanje svih tih silnih laži iz ovih priloga, a ni u ovoj bilješci nismo obradili sve laži, nego tek neke. Jer, za obradu svih laži izrečenih u ova tri priloga trebalo bi nam jako puno vremena, a kojeg jednostavno – nemamo.

Zato, idemo odmah na posao.

 

Prvi prilog

 

 

U prvom prilogu voditelj tendenciozno najavljuje Muhameda Filipovića rječima kako je„nevinost Prlića i ostalih ispisana na dvije hiljade i šesto stranica prvostepene presude“(dakle, sve riječi koje je mogao reći na hrvatskom ili srpskom on je rekao na srpskom). Nakon njega se čuje nekakav ženski glas koji opet pretjeranom količinom srbizama kaže kako su obrane naših optuženika rekle, a što je istina, da je A BiH napadala HVO i da je tako počeo sukob, a onda dramatično dodaje:

„Ali historija govori drugačije…“ i nastavlja se pozivati na Muhameda Filipovića.

Inače, upravo je Muhamed Filipović taj na kojeg je dobro pozvati se kad je u pitanju „historija“ jer je općepoznata činjenica i jedna od stvari koje je i dovela do sukoba upravo srpsko-muslimanski „historijski sporazum“ od 2. kolovoza 1991. godine kojeg je sa srpske strane potpisao Radovan Karadžić, a s muslimanske strane u ime Alije Izetbegovića, upravo Muhamed Filipović………….

 

…………..Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/03/30/hrvatsko-nebo-i-sestorka-herceg-bosna-razbijanje-lazi-televizije-tv1/

 

 

 ŠESTORKA HERCEG-BOSNA/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/HercegBosna-Hrvatsko nebo

2 thoughts on “Hrvatsko nebo i ŠESTORKA HERCEG-BOSNA : Razbijanje laži televizije TV1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)