Video – RUŠENJE TEZE O UZP-U Odvjetnik Karnavas : Hrvati su ispali krivima jer su najmalobrojniji, UZP je smiješna kvalifikacija

Vrijeme:58 sec

 

 

 “Hrvati nikad nisu objavili nikakvu mapu ili plan u kojem traže teritorij za sebe. To je uvijek dolazilo od predstavnika međunarodne zajednice”, rekao je Karnavas i podsjetio na planove za okončanje rata od Cutilierova preko Vace-Owenova i Owen-Stoltenbergova.

Michael Karnavas, odvjetnik Jadranka Prlića istaknuo je tijekom rasprave pred žalbenim vijećem Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) u Haagu kako Sudsko vijeće u prvostupanjskoj presudi Prliću i ostalima nije uvažilo dokaze o tomu zbog čega je i kako formirana Herceg Bosna. Također, rekao je kako su Hrvati proglašeni krivima jer su najmalobrojniji konstitutivni narod u BiH.

“Lažni je narativ da je Prlić bio odgovoran za sve što se događalo na prostru HB te da je tako postao dijelom UZP-a”, rekao je Karnavas.

Kao najveći krimen Hrvata u BiH naveo je činjenicu da je Hrvata namjanje u BiH.

“Kako su onda mogli počiniti UZP?”, upitao je.

Više na stranici Herceg-Bosna 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/03/21/video-rusenje-teze-o-uzp-u-odvjetnik-karnavas-hrvati-su-ispali-krivima-jer-su-najmalobrojniji-uzp-je-smijesna-kvalifikacija/

 

JURICA GUDELJ/Dnevnik.ba/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/HercegBosnaHrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)