General Jelić : Gotovo da nema hrvatskog zapovjednika u BiH koji već nije osuđen

Vrijeme:1 min, 11 sec

 

 

Zašto su ovih dana Hrvatskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesene kaznene prijave protiv samog vrha Armije BiH, odnosno protiv ratnih zapovjednika Armije BiH? Kako izgledaju i kako se vode sudski procesi protiv hrvatskih branitelja u BiH i je li službeni Zagreb uopće svjestan kakve posljedice mogu takve presude imati za hrvatski narod u BiH, ali i za samu hrvatsku državu? Napokon, zašto je i na koji način podignuta optužnica i protiv njega, u emisiji Tihomira Dujmovića “Iza zavjese” objasnio je umirovljeni general HV-a Zlatan Mijo Jelić.

Rekao je protiv njega podignuta optužnica na Badnjak 2015. za udruženi zločinački pothvat po zapovjednoj odgovornosti. “Optužnica ima više od 6700 stranica. Za 7 dana ju je Sud BiH potvrdio”, dodao je.

Na tribinama koje održavamo, hrvatskoj javnosti želim objasniti cilj optužnica koje se vode protiv hrvatskih branitelja u BiH, prezentirati kakvi su zločini počinjeni nad Hrvatima u BiH za koje uglavnom nitko ne zna i rijetko se procesuiraju. U posljednjih 6,7 godina podignuto je više od 160 optužnica protiv hrvatskih branitelja i ratnih zapovjednika u BiH, a sigurno ih ima još toliko koji su se pred tim politički montiranim procesima sklonili u RH i ostavili svoje obitelji u BiH”, naglasio je…………….

 

Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/03/16/general-jelic-gotovo-da-nema-hrvatskog-zapovjednika-u-bih-koji-vec-nije-osuden/

 

HRTVijesti/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/HercegBosna-Hrvatsko nebo

One thought on “General Jelić : Gotovo da nema hrvatskog zapovjednika u BiH koji već nije osuđen

  1. Godinama mi vristimo o pravosudnom nasilju koje se provodi nad Hrvatima, ali smo godinama ismijavani, vrijedjani po hrvatskim portalima od veleumnih mudraca koji ni dan danas nisu u stanju prepoznati primjerice kako je dnevno.hr. podvala i antihrvatski portal.
    Ali, ne, mi smo zadrti, maloumnici koji ne vide dobrotu nasih susjeda Bosnjaka i samo izmisljamo.

    Cak i nakon ove emisije, opet se ne vidi bit problema!
    Gospodo iz RH, Bosnjaci nece stati kad dodju do granice, to vama nikako nije jasno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)