INTERVJU Slaven Raguž : Rješenje za BiH je sporazumni razvod braka

Vrijeme:59 sec

 

 

Predsjednik Hrvatske Republikanske stranke Slaven Raguž na posljednjem je zasjedanju ušao u Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH. U intervjuu za Dnevnik.ba Raguž govori o aktualnim političkim problemima, odnosima među konstitutivnim narodima, potrebom izmjena Izbornoga zakona, ali i stanju unutar HNS-a.

 

Ovih dana BiH je proslavila 25. godišnjicu svoje neovisnosti. Ponovno je pola države slavilo Dan neovisnosti, pola nije. Kako to komentirate?

BiH ni po kojoj osnovi nije neovisna, niti suverena država. Država u kojoj jedna institucija, poput OHR-a, ima nadustavne ovlasti i država u kojoj demokratski i legitimno izabrana vlast strepi od reakcije nekakvog vijeća ambasadora PIC-a ni po čemu se ne može zvati suverenom. Mi zadovoljavamo sve kriterije jedne kolonije, protektorata inozemnih sila koje nad nama provode neke svoje interese. Prema tome govoriti o 25. godišnjici neovisnosti je laž. Radi se samo o 25. godišnjici referenduma na kojem su Hrvati u BiH prevareni, a posljedice te prevare živimo evo i danas……

Više na stranici Herceg-Bosna

 

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/03/06/intervju-slaven-raguz-rjesenje-za-bih-je-sporazumni-razvod-braka/

 

 

JURICA GUDELJ/Dnevnik.ba/http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/HercegBosna-Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)