Go to ...

Hrvatsko nebo

Dobro došli na portal Hrvatsko nebo! Zajedno možemo promijeniti sve! Ne smijemo zaboraviti Domovinski rat!

RSS Feed

1. travnja 2020.

Daran Bašić : “Ratni i veteranski put” Zorana Ercega


 

 

Facebook

Facebook

JAVIO SE ERCEG: Ja, kao HRVI, s gađenjem se ograđujem od ove ustaške proslave – SMRT FAŠIZMU – SLOBODA NARODU!

Autor: T. Budak

“Pozivam sve slobodoljubivije građane Republike Hrvatske da mi se pridruže u aktivnoj borbi protiv fašizma i domaćih izdajnika i terorista – ustaša. Pozdravljam sa ponosom ratnika, Smrt fašizmu – sloboda narodu”, napisao je Erceg.

Zoran Erceg, osoba koja se deklarira kao branitelj, iako to mnogi spore, javnosti je posto poznat onog trenutka kad je počeo s “miniranjem” braniteljskog prosvjeda u Savskoj. Ovog puta, zasmetala mu je proslava obljetnice VRO Oluja:

“Želim naglasiti da se danas, 20 godina nakon rata osjećam duboko nesretan i posramljen.

Dobro se sjećam da sam na današnji dan, 1995. godine bio presretan što Dalmacija napokon prestaje biti okupirana i odsječena od ostatka svijeta.

Dok na današnji dan, 5.8.2016. god. na proslavi Oluje po ulicama Knina marširaju ustaše koje slave poraženi ustaški režim, izdajničku i zločinačku, kvislinšku vojsku ja se kao hrvatski ratni vojni invalid, kao hrvatski ratni veteran želim sa gađenjem prema takvim, snažno ograditi od ovakve sramotne proslave Oluje.

Želim se solidarizírati sa svim onim koji su zaplašeni i koji se osjećaju ugroženo zbog ove demonstracije ustaške političke moći u Republici Hrvatskoj.

Moje simpatije su danas sa svim ugroženim građanima Republike Hrvatske, osobito u Kninu sa Srbima pravoslavne vjere ali i svim građanima Lijepe Naše bilo koje druge vjere zbog ovog marša ustaša.

Moje nade okrenute su antifašistima, bez obzira bili vjernici ili nevjernici.

Danas, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i na Dan hrvatskih branitelja došao je dan da se snažno suprotstavimo opasnom hrvatskom fašizmu baš kao kako smo to učinili 1991. godine kada smo se suprotstavili srpskom fašizmu.

Ovaj ustaški sramotni iskaz političke i vojne moći poziv je svima nama ratnim veteranima i antifašistima da je došao dan kada trebamo reći svi zajedno ustašama : “Dosta je, ja se vas ne bojim”.
Pozivam sve slobodoljubivije građane Republike Hrvatske da mi se pridruže u aktivnoj borbi protiv fašizma i domaćih izdajnika i terorista – ustaša.
Ako danas ne iskažemo snažnu volju da se sa ponosom okrećemo protiv svih silnika a na stranu slabijih onda nam naša djeca u vrlo skoroj budućnosti neće oprostiti što moraju živjeti u ustaškoj državi straha i terora.

Pozdravljam s ponosom ratnika, Smrt fašizmu – sloboda narodu.

 

O ratnom putu  “hrvatskog vojnika i veterana” Zorana Ercega cjelovite  informacije nema nitko . Razlog je posve jednostavan Zoran Erceg  taj ratni put  i nema  kao hrvatski vojnik  i veteran. Ako ima neka nas sam  razuvjeri  pa nas  upozna sa kojom je postrojbom i u kojim akcijama prolazio svoj veteranski put.Valjda je imao i nekog suborca koji to može potvrditi !?

Status vojnika i veterana  Zorana Ercega  bi mogao potvrditi jedino ratni zločinac i posranac iz Haaga Ratko Mladić u čijoj je pratnji kao snimatelj Zoran Erceg bio.

Ratni put  Zorana Ercega može potvrditi i  nekakova opskurna antifa . Veliki je obol dao  u boju  sa  ustašama,  ognjištarcima i istinskim braniteljima i domoljubima  ispisujući  gomile  laži i gluposti .

No ipak  kao urednik ovoga portala  nudim priliku Zoranu Ercegu  da  dostavi cjelovitu dokumentaciju  o svom ratnom putu  vojnika, invalida i veterana  naravno dokumentiranu  i sve nas uvjeri u taj svoj ratni put . S nestrpljenjem čekamo da nam dostavi svu dokumentaciju Zoran Erceg  jer osim što ne samo mene no i mnoge zanima ratni put Zorana Ercega , mnoge još više zanima tko je to sve i potpisao  .

Daran Bašić /Hrvatsko nebo 

Tags:

More Stories From Daran Bašić