Go to ...

Hrvatsko nebo

Dobro došli na portal Hrvatsko nebo! Zajedno možemo promijeniti sve! Ne smijemo zaboraviti Domovinski rat!

RSS Feed

24. siječnja 2020.

Ivan Botica: Taštinom do neuspjeha…


 

 

unnamed (8)Saznanja koja dolaze od protivnika direktno iz njegovih redova su mnogo puta od iznimne vaznosti za strategiju i plan osvajanja ili pak diskreditiranja suparnika..To nije novost koja bi izazvala neko čudenje nego je upravo pokazatelj kroz povijest ljudskog djelovanja kako se može manipulirati sa ljudima i njihovim osjećajima..Tako u kontekstu ove presude u Munchenu mozemo vidjeti i čuti aktere iz pozadine koji su vukli poteze usmjerene protiv hrvatske emigracije..Imate u posljednje vrijeme na društvenim mrežama, radio i tv emisijama pravu poplavu priloga bombastičnih naslova tipa “Udba je stvorila Hrvatsku”, “Tajni rat protiv emigracije” i mnoštvo drugih uradaka na tu temu. Zajednička crta svih priloga je ta da se uvijek jedne te iste osobe pojavljuju u kadru i fokusu tih emisija.. Uzmimo na primjer Božidara Spasića…Osoba koja je javno priznala tko je i što je..Bio je visokorangirani član “Službe državne bezbednosti” i toga se ne stidi..Gotovo u svim emisijama na pitanja o hrvatskoj političkoj emigraciji odgovor je uvijek sličan, a glasi: to su bili teroristi.. On izjave daje tolikom sigurnošću i uvjerljivošću kao da zna sto posto da je u pravu..Uvjerio je sebe a sada pokušava i široj javnosti čak prikazati i metode Udbinog djelovanja..

 

unnamed (9)U kontekstu tih događaja i spinova bivšeg agenta valja istaci da nije samo Spasić naučio i doveo do perfekcije ideje i način rada Udbe nego da postoje mnogi u Hrvatskoj koji se služe istim ili sličnim metodama u cilju stvaranja kaosa i razdora na političkoj sceni..Prva i osnovna stvar da se sa velikom sigurnošću
moze govoriti da imaju jako puno uspjeha u svom djelovanju..

unnamed (7)

Rezultati stvaranja kaosa i zbunjujućeg stanja najočitiji su na desnoj političkoj sceni u Hrvatskoj..Imate slučajeve iz devedesetih godina prošlog stoljeća kada su pojedini politički predstavnici čak i fizički likvidirani(A.Paradžik,B.Kraljević)..Isto tako na primjeru razjedinjenja stranke HSP-a vidi se jedan potpis majstora manipulacija i podvala..Vi čak više niste sigurni niti u jednu desnu opciju i postavlja se opravdano pitanje, zbog čega toliki broj desnih stranaka? A onda slijedom toga i pitanje i sumnja: Je li možda ta poplava desnih opcija proizašla iz kuhinje i od strane Spasićevih sljedbenika širom Hrvatske?

 

Imamo jednog jasnog protivnika i njegove boljševičke nasljednike ali isto tako imamo i drugu vrstu upitnika i sumnju.Tko vlada desnicom u Hrvatskoj? Pa zar nije vidljivo da jedan Z.Milanović ne trpi R.Čaćića ali oni svoje nesuglasice i netrpeljivosti uoči bilo kojih izbora jednostavno potisnu i prikriju u ime viših ciljeva..Naučimo već jednom nešto iz primjera i prakse protivnika!

 

  Ivan Botica /Hrvatsko nebo

Tags:

More Stories From Nekategorizirano